Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muž počas sexu uviazol v žene: Hanbe sa prizerali stovky ľudí!

Dvojicu odklial až pastor
Dvojicu odklial až pastor (Zdroj: YouTube)

NAIROBI - Kenský pár zaplatil za svoju neveru tvrdú daň. Stovky divákov sa stali svedkami, ako muž počas sexu uviazol v žene a nevedel sa vyslobodiť. Za všetkým vraj stojí mágia, ktorú na cudzoložnicu dal zoslať podvádzaný manžel.

Ten údajne svoju manželku podozrieval z nevery a keďže mu chýbal dôkaz, navštívil miestneho šamana, aby mu s týmto problémom pomohol. Pomocou čiernej mágie mal ženu zakliať, že v prípade ak zhreší, zostane v nej partner uväznený. A tak sa aj stalo. Celé hodiny sa polícia snažila pár oddeliť, ale spod vplyvu "čara" sa im ho nedarilo nijako dostať.

Pred domom sa zatiaľ zhromaždili stovky ľudí, ktoré sa stali neželanými svedkami celého incidentu. Manžel sa podvolil kliatbu zrušiť až po tom, čo utrápený Keňan súhlasil, že mu dá peniaze. Na miesto vtedy nastúpil pastor, ktorý pomocou modlitieb prekliate zrušil. Obom podvodníkom, mužovi aj žene, sa nakoniec podarilo odkráčať po vlastných. Do smrti však bude dôkazom ich nevery ponižujúce video, ktoré sa objavilo na internete.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu