Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hluk v byte: Mladé dievča tvrdilo, že má doma poltergeista!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: discovery.com)

HULL - Britka Leanne Fennellová (20) prišla s veľmi neobvyklým vysvetlením, prečo sa z jej bytu v anglickom Hulle celé noci ozýva hluk a hlasná hudba. Môže za to vraj duch, ktorý sa u nej usídlil. Susedov išlo rozhodiť od zlosti.

Susedia bujarej dievčiny znášali noci plné hlasných osláv, ktoré končili až v skorých ranných hodinách. Navyše sa museli vyrovnať aj s tým, že Fennellová do záhrady vyhadzovala prázdne fľaše a plechovky od alkoholu, ktoré neskôr odmietala upratovať.

Matka malého dievčatka ignorovala všetky upozornenia zo strany mestského úradu a ani sa netajila tým, že miluje párty s kamarátmi, teda aspoň s "tými, ktorí s ňou dokážu udržať krok". Jej argumenty o tajomných silách pred mestskou radou neobstáli, a tak skončila pred súdom. Ten Fennellovú aj s dieťaťom z bytu vykázal.

Pracovníci mestského úradu v jej byte ešte zabavili štyri televízie, štyri DVD a jeden CD prehrávač a od magistrátu mesta Hull Fennellová dostala pokutu 370 libier a musí uhradiť aj náklady na súdne trovy. Po jej odchode si susedia konečne vydýchli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu