Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Duchovia radili mladíkovi: Hľadal poklad, skončil v bahne

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: the-wolf-pack.travellerspoint.com)

ELKHART - Zatiaľ čo niektorí ľudia nad otázkou, či existujú nadprirodzené bytosti, polemizujú, istý mladý Američan z Indiany má jasno. S duchmi vraj dokonca nadviazal už aj kontakt. Vo chvíli, keď podľa ich inštrukcií hĺbil jamu, aby našiel zlatý poklad, ale uviazol po kolená v bahne a bol odkázaný na pomoc smrteľníkov.

Regionálny záchranný tím musel predminulý piatok vyraziť na pomoc dvadsaťpäťročnému mužovi, ktorý sa po troch dňoch hľadania pokladu na záhrade svojho domu chytil do vlastnoručne vykopanej pasce. V asi 2,5 metra hlbokej diere, na ktorej dne sa malo ukrývať zlato, sa totiž objavila len voda. Z tej sa po zmiešaní s bahnom vytvorilo nepoddajné bahno.

Hasiči na miesto dorazili okolo pol siedmej večer. Po prehliadke terénu nakoniec museli využiť vákuovú cisternu, s ktorej pomocou odsali z dna diery vodu. Potom doskami vystužili steny a až okolo pol deviatej mladíka na rebríku vytiahli.

Záchranári okamžite podali svojráznemu lovcovi pokladov vnútrožilovo tekutiny a previezli do neďalekej nemocnice na pozorovanie. Jeho otec tvrdí, syn je mentálne v poriadku. V jeho úmysle nájsť poklad podľa inštrukcií duchov ho dokonca podporoval. Správu priniesol server Novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu