Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Strašidelná chladnička: Zjavila sa na nej tvár známej vrahyne!

Záhadný úkaz na chladničke pripomína známu vrahyňu Zobraziť galériu (3)
Záhadný úkaz na chladničke pripomína známu vrahyňu (Zdroj: ibtimes.com, topky.sk)

KENT - Predstavte si, že v pokoji večeriate vo svojom dome a zrazu, keď sa obzriete za seba, zbadáte na chladničke tvár jednej z najnenávidenejších vrahýň. Z toho by prebehol mráz po chrbte asi každému.

Debbie Evansová stuhla, keď pred pár dňami sedela v kuchyni a v jednom okamihu zbadala niečo, čo ju veľmi vystrašilo. Na chladničke sa totiž objavil výjav, ktorý nápadne pripomínal britskú vrahyňu zo šesťdesiatych rokov Myru Hindleyovú.

Strašidelná chladnička: Zjavila sa
Zobraziť galériu (3)

"Bolo to strašidelné. Hneď, ako som to zbadala, naskočila mi husia koža," hovorí štyridsaťštyriročná matka troch detí, ktorá tajomný obraz na chladiacom zariadení odfotografovala. "Celá rodina bola z toho vystresovaná a všetci sme sa potom v noci báli."

Tajuplný úkaz je pravdepodobne dielom hry svetla, ktoré prenikalo do miestnosti cez dvere. Debbie, ktorá žije na Slnečnom pobreží v Španielsku aj napriek tomu vyhlásila, že ak sa tvár na chladničke zjaví opäť, kúpi si novú.

Myra Hindleyová sa stala neslávne známou v šesťdesiatych rokoch minulého storočia po tom, čo spolu so svojím milencom Ianom Bradym zavraždila päť detí vo veku 10 až 17 rokov. Pred smrťou ich zvrhlá dvojica týrala a štyri z nich aj sexuálne zneužila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu