Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zhrozená dcéra najmladšej matky (12): Budem panna do 18-tky!

Charlotte (vpravo) nechce dopadnúť ako jej matka
Charlotte (vpravo) nechce dopadnúť ako jej matka (Zdroj: Daily Mail)

DORSET - Najmladšia mamička Británie prekvapila národ, keď porodila dieťa vo veku iba 12 rokov. Ale skôr než sa história zopakuje, je dcéra Jenny Teagueovej (27) rozhodnutá neurobiť rovnakú chybu. Sasha (15) povedala, že bola šokovaná a cítila sa "trápne", keď zistila, v akom veku ju jej matka mala.

Tínedžerka z Dorsetu trvá na tom, že nebude mať dieťa dovtedy, kým sa nedokáže o seba finančne postarať. O chlapcov zatiaľ záujem nemá, aj keď vraj niekedy pociťuje tlak okolia mať sex už v takom mladom veku.

Sasha, ktorá dúfa, že raz bude mať vlastný vlasový a kozmetický salón, žije v mestskom dome s matkou, jej partnerom Adamom, mesačnou Lacy-Mae a desaťročnou Jessicou.

"Som panna a plánujem ňou zostať, aspoň kým nebudem mať 18. Je lepšie počkať, než riskovať, že zahodím svoj život. Milujem mamu, snaží sa pre mňa urobiť to najlepšie, ale zistenie, že ma mala vo veku, keď som sa ešte hrala s Barbie, ma šokoval," zdôverila sa so svojimi pocitmi tínedžerka.

Jenny, ktorá momentálne žije zo sociálnych dávok, porodila Sashu v roku 1997, a v tej dobe sa stala najmladšou matkou Británie. Žena hovorí, že netušila o svojom tehotenstve, kým jej matka nevošla do izby, zatiaľ čo sa obliekala a neuvidela jej brucho.

Jenny musela podstúpiť cisársky rez, pretože jej mladé telo nebolo dostatočne vyvinuté na to, aby sa vysporiadalo s prirodzeným pôrodom. "Bola som vydesená. Keď mi sestrička podala Sashu, pomyslela som si: "Čo som urobila'?" Ale keď som sa pozrela svojej malej do tváre, cítila som sa šťastná a chcela som ju," spomína žena, ktorá otehotnela s 13-ročným chlapcom.

Pre svoje dcéry chce teraz iba to najlepšie, a hovorí, že keby Sasha náhodou predsa len čakala dieťa, odporučí jej potrat. Vzdelanie a dobrá práca sú podľa nej prvoradé.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu