Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slávna atlétka (29) je stále panna: Ešte som nezažila sex!

Lolo chce zostať pannou až do svadby Zobraziť galériu (3)
Lolo chce zostať pannou až do svadby (Zdroj: fadingcrown.com)

PRAHA - Na bežeckej dráhe žne jeden úspech za druhým. Cudzie jej nie je ani pózovanie na odvážnych fotografiách. Jedna vec je však pre americkú atlétku Lolo Jonesovú tabu. Sex! Vo svojich 29 rokoch je stále panna a ako sama priznáva, komplikuje jej to život.

Dvojnásobná halová majsterka sveta na 60 metrov prekážok odhalila svoju trinástu komnatu v televíznom programe Real Sports. "Mala som veľa príležitostí. Ale ja jednoducho v predmanželský sex neverím. Panenstvo je dar, ktorý si chcem nechať pre svojho manžela," zverila sa so svojím tajomstvom.

Lenže panenstvo je paradoxne to, čo Lolo bráni v nájdení toho pravého. "Keď som mala 22 rokov, bolo to milé. Teraz mi to ale spôsobuje len samé problémy. Človeka kvôli tomu súdia, mnoho chlapov mi po tom, čo sa to dozvedia, už nezavolá," posťažovala si.

Úspešná športovkyňa je zo svojej bezradnej situácie tak zúfalá, že už skúsila snáď všetky internetové zoznamky. Lenže vždy to skončí rovnako. "Keď mu poviem, že som sa ešte s nikým nemilovala, tak povie, že to rešpektuje. Lenže v jeho očiach vidím, že by to aj tak rád skúsil. Potom si spolu jeden alebo dva mesiace píšeme, až dokým si neuvedomí, že nepovolím," popísala Lolo svoje peripetie.

Mladá žena priznáva, že už bola v pokušení. Poznala mužov, ktorí jej tvrdili, že keď bude mať sex, pomôže jej to, aby behala rýchlejšie. Lolo ale až doteraz odolala. "Tam vonku sú ďalšie panny a ja im chcem ukázať, že to je najťažšia vec, akú som v živote dokázala. Ťažšia ako tréning na olympiádu či štúdium vysokej školy," dodala Lolo. Správu priniesol Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu