Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dvanásti vodiči vyhrali 45 miliónov, ani jeden z nich neprišiel do práce!

Niektorí z vodičov, ktorí vďaka výhre už nemusia pracovať
Niektorí z vodičov, ktorí vďaka výhre už nemusia pracovať (Zdroj: northamptonchron.co.uk)

CORBY - Tri roky čakali na deň, kedy sa dozvedia tú úžasnú správu. A nakoniec prišiel. Až dvanásť vodičov miestnych autobusových spojov z anglického grófstva Northamptonshire sa od minulého piatku môže pochváliť tým, že sa z nich stali milionári.

Každý z nich totiž v lotérii EuroMillions vyhral približne 3,16 milióna libier (3,8 milióna eur). Vodiči z povolania spolu očividne ešte predtým uzavreli pakt, podľa ktorého v prípade výhry odídu z práce. A to sa aj stalo; v pondelok sa nikto z nich nedostavil do depa.

"Je to sureálne, úplne neskutočné. Ešte asi chvíľu potrvá, kým si plne uvedomím, že som vyhral taký balík peňazí," okomentoval svoje pocity John Noakes (49). Zároveň priznal, že spolu s kolegami už strácali nádej a s podávaním chceli skončiť, pretože až do minulého piatka nikdy nič nevyhrali. Teraz však ďakujú pánu Bohu, že tak neurobili.

"Dozvedel som sa to od kamaráta. Zavolal mi a niečo zabrblal do telefónu. Vôbec som mu ale nerozumel, lebo mal zastretý hlas. Už som sa bál, že sa stalo niečo zlé. Potom mi dal svoju ženu, ktorá mi povedala, čo sa stalo, že sme vyhrali 38 miliónov (45,7 milióna eur)," hovorí John.

Partia sa krátko nato stretla u jedného z mužov, ktorý zavolal ich šéfovi, že potrebuje dvanásť nových vodičov. Nikto z nich totiž od toľkého vzrušenia nebol schopný prísť nasledujúce ráno do práce a koncentrovať sa na šoférovanie. "Sme v siedmom nebi. Prišlo to v tom najvhodnejšom čase, lebo niektorým z nás mali akurát tento týždeň skrátiť pracovný úväzok," dodal šťastný výherca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu