Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Absolventi, navštívte stánok Kariéra.sk na NDK!

Absolventi, navštívte stánok Kariéra.sk na NDK!
Absolventi, navštívte stánok Kariéra.sk na NDK!

Hľadáte prácu? Skúste to priamo u TOP zamestnávateľov, ktorých môžete navštíviť na pracovnom veľtrhu pre mladých ľudí s názvom Národné dni kariéry. V dňoch 8.-9. marca 2012 sa v bratislavskej Inchebe uskutoční už 17. ročník tohto podujatia.

Stánok Kariéra.sk Vám na NDK ponúka možnosť bezproblémovej a jednoduchej evidencie Vášho životopisu, ktorý bude automaticky k dispozícii 2 000 zadávateľom pracovných pozícií. Všetku prácu spravíme za Vás. Stačí, ak prinesiete svoj životopis v papierovej alebo elektronickej podobe. Ak si nemáte možnosť životopis vytlačiť, prineste si ho na USB kľúči, v stánku pracovného portálu Kariera.sk bude pre vás k dispozícii tlačiareň.

Máme pre vás pripravené milé prekvapenie! Všetci návštevníci, ktorí u nás nechajú životopis či už v printovej alebo elektronickej podobe si v našom stánku môžu spraviť zábavné fotky v našom fotostánku od 11.00 – 16.00.

V stánku Kariéra.sk vám ponúkame možnosť bezplatného profesionálneho jazykového testu z angličtiny a nemčiny. Vďaka online testu sa za polhodinku dozviete, na akej jazykovej úrovni sa momentálne nachádzate. Ak budete s výsledkom testu spokojní, môžete si ho pripojiť k svojmu životopisu na pracovnom portáli Kariéra.sk a zvýšite si tak šancu osloviť potenciálneho zamestnávateľa.

NDK sú zamerané na študentov a čerstvých absolventov, ktorí nemienia predlžovať rady na úradoch práce a aktívne hľadajú možnosti uchytiť sa na trhu práce a rozbehnúť svoju kariéru. Na NDK nájdete firmy, ktoré sa budú reprezentovať prostredníctvom výstavných stánkov s množstvom práce. Privítajú vás v nich skúsení HR recruiteri, s ktorými sa môžete pozhovárať o ponúkaných pracovných miestach a dohodnúť ďalší postup v prípade obojstranného záujmu.

Počas obidvoch dní bude prebiehať sprievodný program, ktorého súčasťou budú prednášky, prezentácie firiem, workshopy a tréningy.

Ak nie ste z Bratislavy, využite zaujímavé zľavy vlakovej dopravy, alebo cestujte bezplatne autobusom. Informácie nájdete na stránke www.ndk.sk.

Vidíme sa 8. a 9. marca v bratislavskej Inchebe!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu