Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Forbes – KNIHY vs TABLETY

Forbes – KNIHY vs TABLETY
Forbes – KNIHY vs TABLETY

Marec zvykol byť mesiacom kníh. Nové technológie však menia náš život a tak, ako internet zmenil hudobný a zábavný priemysel, vstúpi aj do knižného sveta.

Šéf hlavného slovenského vydavateľstva Ikar Andreas Kaulfuss v exkluzívnom rozhovore s názvom Ako zachrániť knihy v ére tabletov vysvetľuje, čo budú musieť vydavatelia zmeniť, aby sa ochránili pred pirátskym sťahovaním literatúry. Odhalí, ktorí autori sú úspešní a vysvetlí aj, prečo by vydal knihu o Gorile.

Miliardári z Facebooku

Zrod najpopu­lárnejšej sociálnej siete opisuje príbeh Narušiteľ jej prvé­ho prezidenta Seana Parkera. Najprv vytvoril Napster a zmenil svet hudby a následne pomohol vybudovať možno najväčšiu internetovú firmu všetkých čias.

Kúpiť si politika?

V Amerike to pár mesiacov pred voľbami nie je až tak zložité. Analýza s názvom Politici na predaj. Zn.: Lacno podrobne opisuje, prečo je investícia do politiky lacná a navyše prináša vyššie výnosy a menšie riziká ako iné možnosti.

V Gorilej sieti.

Kauza Gorila rozkladá slovenskú politickú scénu, no finančná skupina Penta jej pravdivosť popiera. Článok Penta, Gorila a dôvera ponúka prehľadnú schému oblastí, v ktorých Penta má svoje aktivity.

Lipican pre Alžbetu II.

V príbehu Kráľovnin kôň Forbes prináša zákulisie Národného žrebčína v Topoľčiankach, a jeho bieleho lipicana menom Maestoso XIV Timrava, ktorého ako symbolický dar dostala britská panovníčka pri návšteve Slovenska.

 

VOŇAVÁ JAR S MAGAZÍNOM FORBES

OBJEDNAJTE SI FORBES A OBJAVTE KRÁĽOVSTVO VÔNÍ

A KRÁSY FANN PARFUMÉRIE.

V marci získate k predplatnému zároveň nákup v hodnote

20 € do siete parfumérií FAnn.

 

Mimoriadna ponuka platí pre predplatné:

Ročné 12 vydaní 28,80 €

Dvojročné 24 vydaní 50 €

Študentské 12 vydaní 25,20 €

 

Online objednávka na www.forbes.sk

Informácie o predplatnom na tel.: 02 2086 6333

 

Prestížny ekonomický mesačník Forbes už viac ako rok vychádza na Slovensku.

Forbes ponúka návod na úspech v biznise a podnikaní, odkrýva tajomstvá príbehov úspešných ľudí, vizionárov, ktorí stoja za zrodom nových technológií a najcennejších svetových značiek. Forbes je magazín o biznise a pre biznis. Čitateľom prináša informácie s najvyššou hodnotou a perspektívu pre všetkých, ktorí majú radi výzvy.

Forbes pravidelne prináša rebríčky, ktorými sa najviac preslávil a stal sa celosvetovo jedným z najcitovanejších magazínov.

Forbes – návod na úspech

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu