Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Žena (47) je posadnutá tehotenstvom: Čaká 10. dieťa a chce ďalšie!

Jill Hawkinsová
Jill Hawkinsová (Zdroj: YouTube)

BRIGHTON - Jill Hawkinsová z britského Brightonu mala pri pôrode ôsmeho dieťaťa vážne komplikácie. Napriek tomu sa nedokáže svojej kariéry náhradnej matky vzdať a dvojičky porodí tri týždne pred svojimi 48. narodeninami. Do 50-tky chce otehotnieť ešte aspoň dvakrát.

Posledný pôrod musel byť umelo vyvolaný a lekári Jill varovali, aby už ďalšie tehotenstvo neriskovala. Žena, ktorá žije sama s dvoma mačkami, nikdy nebola zamilovaná a žiadne vlastné deti nemá, ale neodolala.

"Na to nepríjemné a bolestivé vždy hneď zabudnem. Jednoducho som sa rozhodla ísť do toho znova. Tehotenstvo ma nesmierne napĺňa. A napĺňa ma, že môžem dať ľuďom deti. Keď som zistila, že čakám dvojičky, bola som v extáze. Cítila som sa, ako by som bola tehotná prvýkrát," netají nadšenie.

Jill bola v prípade prvých ôsmich detí umelo oplodnená za použitia vlastných vajíčok a spermií otcov. V prípade dvojčiat sa v jej maternici uchytili ​​embryá, ktoré si nechali zmraziť manželia po tom, čo ich telo ženy odmietlo prijať.

Jill, ktorá je tehotná takmer neustále už desať rokov, za každé dieťa inkasuje v prepočte 14-tisíc eur. Tvrdí ale, že peniaze nie sú jej hlavnou motiváciou. "Nie je veľa žien, ktoré dokážu dať dieťa preč. Pôrod je veľmi emocionálny zážitok. Všetko vo vás kričí, aby ste to bábätko vzali do náručia. Ja som ale silná a vždy to prekonám. Preto túto prácu robím," povedala pre denník Daily Mail.

Jill sa pôrodom deviateho a desiateho dieťaťa stane najplodnejšiou náhradnou matkou v Británii.

Jill o svojom živote takto porozprávala v roku 2010

Posadnutá tehotenstvom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu