Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Od tehotenstva k pôrodu za 90 sekúnd: Unikátne VIDEO vás rozplače!

Žena má nádhernú pamiatku na svoje prvé tehotenstvo
Žena má nádhernú pamiatku na svoje prvé tehotenstvo (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Neznáma žena strávila deväť mesiacov tvorbou videoprojektu, ktoré dokumentuje jej tehotenstvo. Konečný výsledok je tak ohromujúci, že niektorých užívateľov vraj dokonca dohnal k slzám.

Video zachytáva budúcu mamičku od doby, kedy sa dozvedela, že čaká dieťatko, až po okamih, kedy ho už drží v náručí. Na záberoch najprv vidno ženu s plochým bruchom, ktoré postupne rastie, a to všetko len za deväťdesiat sekúnd.

Na obraze sa niekoľkokrát objaví aj mladík, ktorý v jednom okamihu prenáša svoju priateľku cez prah nového domu, do ktorého sa ešte pred pôrodom presťahovali. Inokedy zas nežne bozkáva jej rastúce bruško. Ku koncu sa už dvojica chváli novým prírastkom do rodiny, dievčatkom Amelie Amaya.

"Prekrásne! Dobre vymyslená a skvelo zrealizovaná dokumentácia nádhernej chvíle vo vašich životoch," okomentoval video jeden z užívateľov. "Som v siedmom mesiaci, čakám svoje prvé dieťa, synčeka. Plakala som, keď som to pozerala. Môžu za to hormóny? Amelie, nech Ťa pán Boh žehná," napísala žena vystupujúca pod prezývkou Malleolust.

Mohlo by vás zaujať: Čo by ste mali vedieť, ak chcete otehotnieť?

Pôrod za minútu a pol

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu