Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mysteriózny zážitok: V dome sa zjavovala mŕtva žena z obrazu!

Po vrátení obrazu zjavenia prestali
Po vrátení obrazu zjavenia prestali (Zdroj: Exclusive Pix)

DEVON - Zámoček v britskom Bideforde mal podľa jeho majiteľa Alana Smitha zvláštneho návštevníka. Zvykla sa po ňom pohybovať bledá postava, ktorú vždy doprevádzala tichá hudba Chopina. Zjavenia prestali až po tom, ako sa portrét ženy zo začiatku 19. storočia dostal opäť na svoje miesto.

Majiteľ uviedol, že duch sa motal po chodbách a spálňach obvykle okolo jednej hodiny ráno. Zvyčajne bol zahalený v modrom opare a postave vôbec neboli vidieť nohy. Niekedy sa dokonca zjavoval na konci jeho postele.

"Pomyslel som si, že musí existovať nejaký druh vedeckého vysvetlenia, ale aj ďalší ľudia, ktorí navštívili dom, boli vydesení. Teraz už verím, že zjavenia ustali, lebo sa obraz dostal na svoje miesto," rozpráva Smith o paranormálnom zážitku, ktorý vyriešila jednoduchá zhoda náhod.

Na dávno stratenom obraze, kde žena pózovala za klavírom, zistil, že ide o rovnakú osobu. Keď portrét vrátil do prijímacej miestnosti, duch sa jednoducho vyparil. Smith bol natoľko prekvapený a fascinovaný touto skutočnosťou, že preskúmal históriu obrazu a odhalil smutný životný príbeh svojho nezvaného hosťa.

Na maľbe je istá pani Bellová, jedna z predchádzajúcich vlastníčok 15-izbovej nehnuteľnosti, ktorá bola krátko pred smrťou zruinovaná a nútená predať všetok svoj majetok, vrátane jej milovaného portrétu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu