Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Extrémna smrť: Muž sa otrávil požieraním kovu, v žalúdku mal 6 kíl!

Kusumi netušila, že jej manžel požiera kovové predmety
Kusumi netušila, že jej manžel požiera kovové predmety (Zdroj: barcroft india)

INDIA - Šok prežili indickí lekári, keď k nim do nemocnice priviezli farmára Kamleshwara Singha, ktorý deväť mesiacov jedol mince a iné malé kovové predmety. Spôsobil si tým otravu organizmu a následnú smrť.

Doktori vybrali z Kamleshwarovho žalúdka takmer 6 kilogramov kovu. Ten za nimi prišiel s neznesiteľnými bolesťami, takže bol poslaný na röntgen, ktorý odhalil 3 kľúče, 431 mincí, 196 železných guličiek a 17 malých skrutiek. Aj napriek tomu, že sa lekárom podarilo všetok kov vybrať, muž otravu neprežil.

"Všetky železné predmety ležali naspodku žalúdka. Keď sme zahájili operáciu, mysleli sme, že nájdeme len pár vecí. Ale ako sme postupovali, boli sme prekvapení z tak veľkého množstva. Guličky sa dokonca dostali až do čriev," povedal doktor Yadav, ktorý operáciu viedol.

Singhova rodina ani priatelia zrejme nemali o prehĺtaní kovu ani tušenie. Jeho žena Kusumi povedala: "Môj manžel sa stále sťažoval na bolesti brucha. V posledných štyroch týždňoch prežíval bezsenné noci. O prehĺtaní sme nič nevedeli. Kvôli slabosti prestal chodiť na pole a nedokázal zjesť normálne jedlo."

Lekári tvrdia, že farmár trpel schizofréniou, na ktorú sa naviazali ďalšie psychické problémy. Tie mu navodzovali chuť na kovové predmety.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu