Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kráska prekvapila: Jej útly chrbát pokrýva rozprávkové tetovanie!

Chrbát ženy zdobí motív z jej detstva Zobraziť galériu (3)
Chrbát ženy zdobí motív z jej detstva (Zdroj: Caters)

SINGAPUR - Milovníčka rozprávok Annfaye Kaová (27) z Taiwanu obetovala tri mesiace svojho života, aby zo svojho tela urobila umelecké dielo. Tetovanie s motívom Snehulienky, ktoré má na chrbte, ocenila aj porota na každoročnej konferencii v Singapure a zaradila ho medzi najlepšie práce.

Annfaye sa nehanbí priznať, že pre svoje umenie veľmi trpela: "Strašne to bolelo, zaplniť tetovaním celý chrbát. Občas to bolo tak zlé, že som mala chuť to celé uponáhľať, ale našťastie som to nevzdala a všetko je hotové."

Motívom pre jej tetovanie sa stal sen, ktorý jej pripomenul detstvo a lásku ku krásnej Snehulienke. "Ako dieťa som si predstavovala, že som Snehulienka v rozprávke, takže mi to prišlo ako správna voľba, vytetovať si ju na chrbát," opisuje svoje pohnútky mladá žena.

Kráska prekvapila: Jej útly
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Caters)

"Snehulienka je súčasťou môjho detstva, takže som rada, že ju budem mať navždy pri sebe, aby mi pripomínala moje princeznovské sny," hovorí Annfaye, ktorá nevyobrazila iba Snehulienku, ale aj princa, zlú kráľovnú a všetkých sedem trpaslíkov.

Na prácu je Taiwančanka patričná hrdá a nemá problém vyzliecť sa donaha, aby ukázala, ako vyzerá v plnej kráse.

Kráska prekvapila: Jej útly
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Caters)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu