Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Aj šperky robia človeka...

Nová kolekcia strieborných šperkov Dilema Zobraziť galériu (10)
Nová kolekcia strieborných šperkov Dilema

Nielen šaty, ale aj šperky robia človeka. Na plese či v bežný deň nie sú dôležité len šaty, účes, či make-up ale aj vhodne zvolené šperky. Nechajte sa inšpirovať krásou šperkov z najnovších kolekcií a vyberte si tie, ktoré Vás najviac vystihujú.

Ste športový typ, ktorý preferuje striedmosť v materiáloch, tvaroch a farebnosti? Obľubujete extravagantné modely, ktoré vystihujú Vašu excentrickosť? Alebo je pre Vás najvhodnejší elegantný štýl, ktorým vyzdvihnete svoje prednosti a potlačíte nedostatky? Tak či onak, najdôležitejšie je, aby ste sa cítili za každých okolností pohodlne a sebavedomo. Práve preto sa neriaďte žiadnymi pravidlami, vytvorte si ich sama tak, aby ste boli s nimi stotožnená a cítili sa očarujúco.

Sieť predajní Klenoty Aurum pripravila pre všetky jedinečné ženy najnovšiu kolekciu strieborných šperkov Dilema, ktorú uvádza na trh 1.2.2012. Vyjadrite svoju osobnosť práve šperkami a vyberte si z  ponuky elegantných, romantických či nadčasových súprav strieborných šperkov. Najširšiu ponuku nielen strieborných, ale aj zlatých, briliantových a značkových šperkov (Diesel/ DKNY/ Emporio Armani/ Fossil/ Tommy Hilfiger) nájdete na 11 predajných miestach Klenoty Aurum na Slovensku. Ak by ste nemali cestu okolo predajní, no šperky sú Vašou srdcovkou, ochutnávku z aktuálnej kolekcie strieborných šperkov Dilema nájdete v katalógu Klenoty Aurum, ktorý je k dispozícii na webovej stránke spoločnosti, prípadne ako príloha aktuálnych vydaní mesačníkov Emma a La Femme.

Naviac, Klenoty Aurum pripravili aj špeciálnu súťaž o strieborné šperky z najnovšieho katalógu. Viac informácií o súťaži nájdete na Fan page Klenoty Aurum Slovensko na Facebooku. Zapojte sa aj vy do súťaže o strieborné šperky z najnovšej kolekcie Dilema so sieťou Klenoty Aurum, veď: „Šperky nie sú hriech...“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu