Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievča (17) od dvoch rokov je iba kuracie nugety, skolabovalo!

Stacey sa nevie kuracích nugiet vzdať
Stacey sa nevie kuracích nugiet vzdať (Zdroj: NTI)

LONDÝN - Závislosť na vyprážaných kuracích kúskoch takmer zabila mladú Britku. Stacey Irvinová (17) skolabovala a do nemocnice ju prijali so zástavou dychu. Za posledných 15 rokov totiž nedala do úst skoro nič iné ako jedlo z rýchleho občerstvenia.

Stacey od dvoch rokov prakticky nejedla nič iné ako kuracie nugety. Ovocie či zeleninu zásadne odmietala. Keď ju lekári v nemocnici prehliadli, zostali šokovaní jej zlým stavom. Trpela chudokrvnosťou, mala opuchnutý jazyk, nemohla dýchať. Okamžite jej dali niekoľko vitamínových injekcií a nariadili jej zmenu stravovania. To však môže byť problém.

Tínedžerka vraví, že sa vyprážaných kuracích kúskov nedokáže vzdať. "Najradšej mám nugety z McDonaldu. S priateľom ich dokážem zjesť aj dvadsať. K tomu si dávam hranolčeky. Dobré sú aj tie z KFC, kupujem si ich aj v supermarkete. Musím ich mať každý deň ako hlavné jedlo," zverilo sa dievča.

Keď Stacey práve neje nugety, dáva si toasty na raňajky. Tie však s obľubou zajedá zemiačikmi. "Prvý raz som ochutnala kuracie nugety, keď ma mama zobrala prvýkrát do McDonaldu. Mala som dva roky. Zamilovala som sa do nich. Od tej doby bez nich nemôžem byť," opisuje Stacey, ktorá kvôli závislosti na nich skoro zomrela.

Matka je síce zo správania sa svojej dcéry zúfalá, ale nepomôže si. "Tisíckrát som ju prosila, nech si dá s tými nugetami pokoj. Nepočúvala. Tvrdila, že nič iného jesť nemôže," uviedla sklamaná žena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu