Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena pri McDonalde ponúkala sex za kuracie nugety!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: archív)

LOS ANGELES - Zamestnanec reštaurácie McDonald 's dostal zaujímavú ponuku od ženy, ktorá sa rozhodla, že výmenou za porciu Chicken McNuggets ho posúloží. Keď muž odmietol, našla si obeť v podobe vodiča pri McDrive.

Žena neznámeho vzhľadu prišla s návrhom do jednej z pobočiek reťazca rýchleho občerstvenia McDonald's v Los Angeles v stredu v noci. Keď neuspela s výmenou sexu za kuracie nugety vnútri, začala skúšať šťastie vonku. Otvárala dvere vozidiel, pchala sa dnu a chcela na vodičoch páchať orálny sex výmenou za svoje milované jedlo, na ktoré momentálne nemala.

Napodiv nikoho nenalákala a s obvinením z prostitúcie skončila Khadijah Baseerová na polícii. "Ona je u nás známa firma," uviedol miestny policajt John Dilibert pre denník Burbank Leader. "Väčšinou len žobre peniaze, ale tentoraz chodila od auta k autu a ponúkala sexuálne služby výmenou za kúsky vyprážaného kurčaťa."

Na mladú bezdomovkyňu bola uvalená väzba a hrozí jej až pol roka väzenia. To vraj však Baseerovej zvlášť nevadí, lebo tak aspoň bude mať pár mesiacov postarané o ubytovanie. Jediné, čo jej bude chýbať, sú jej milovanej kuracie nugety, posťažovala sa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu