Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zo ženy takmer vypadlo dieťa, 3 mesiace ležala hlavou dole!

Donna ležala na tejto posteli Zobraziť galériu (2)
Donna ležala na tejto posteli (Zdroj: swns.com)

COVENTRY - Tri mesiace musela ležať na posteli naklonená hlavou dole. Donna Kellyová (29), ktorá trpí zriedkavou poruchou, však bola ochotná spraviť všetko pre to, aby donosila svoje nenarodené dieťatko.

Lekári mladej žene v piatom mesiaci tehotenstva oznámili, že bábätko sa nachádza len 2,5 cm od krčka maternice a hrozí mu, že "vypadne von".

Nechali si ju preto v nemocnici, kde ďalšieho štvrťroka ležala na posteli nastavenej v 45-stupňovom uhle, čím sa zmiernil tlak na maternicu. Donna na špeciálnom lôžku musela ležať 24 hodín denne, vstať mohla len vtedy, keď išla na toaletu. "Spočiatku mi z nej (z postele) bolo zle a krútila sa mi hlava. Po pár dňoch som si na ňu ale zvykla," povedala.

Donnin problém spočíva v tom, že jej maternica sa po pôrode syna Joshuu veľmi oslabila. Kvôli zdravotným problémom Angličanka dokonca dvakrát potratila. Dcérka Amelia sa narodila cisárskym rezom mesiac a pol pred plánovaným termínom. Po dvoch týždňoch strávených v inkubátore si ju mohli rodičia konečne odviezť domov.

"Amelia je úžasná, som strašne rada, že ju mám. Vždy však bude v mojom srdci miesto aj pre tie detičky, ktoré sa mi nenarodili," dodala Donna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu