Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragický príbeh: Sedem rokov čakala na dieťa, pri pôrode vykrvácala!

Michal sa na bábätká veľmi tešila
Michal sa na bábätká veľmi tešila (Zdroj: archív rodiny)

NEW YORK - Žena (44) zomrela len štyri a pol hodiny potom, čo porodila zdravé dvojčatá. Otcovi novonarodeného dievčatka a chlapčeka to zlomilo srdce. Pár sa o dieťa pokúšal dlhých sedem rokov.

Skladateľka a textárka Michal Lura Friedmanová netúžila po ničom inom, než sa stať matkou. Svojmu budúcemu mužovi Jay Snyderovi (41) už na druhej schôdzke povedala: "Vezmeme sa a budeme mať kopu detí," uvádza americký denník Daily News.

Po sedemročnom usilovnom snažení Michal konečne otehotnela. Keď zistila, že bude mať dvojčatá, boli s manželom nasledujúcich deväť mesiacov najšťastnejším párom na newyorskom Manhattane.

Michal porodila kvôli zlej polohe jedného z bábätiek cisárskym rezom trojkilovú Reverie a o dve minúty neskôr 3,5-kilového Jacksona. Bohužiaľ, ale začala silno krvácať a lekárom sa ju napriek všetkej snahe nepodarilo zachrániť. Zomrela iba štyri a pol hodiny po pôrode.

"Je to strašná tragédia," povedal denníku zdrvený Jay. "Po celý čas som sa modlil, aby s nami Michal zostala, aby neumierala. Vôbec neviem, čo mám teraz robiť. Jej smrť mi zlomila srdce."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu