Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Darčeky pre celú rodinu

Klenoty Aurum Zobraziť galériu (19)
Klenoty Aurum

Vyberte tie najkrajšie darčeky pre Vašich blízkych na jednom mieste a doprajte si vianočné sviatky bez stresov. Venujte svoj čas radšej domácej pohode ako zhonu v obchodoch. Ako na to? Stačí zájsť na predajné miesta Klenoty Aurum.

Briliantové, zlaté, strieborné šperky, značkové šperky  a hodinky, to všetko nájdete na predajných miestach Klenoty Aurum. Stačí si len vybrať, čo spraví Vašim blízkym najväčšiu radosť. Ak sa neviete úplne zorientovať v tak širokej ponuke, ponúkame Vám zopár užitočných tipov, ktoré Vám môžu byť nápomocné a uľahčia Vám Váš výber.

Ak hľadáte darček pre partnera, manžela, priateľa, jednoducho pre muža, ktorý má už hádam všetko, máme pre Vás viacero možností.  Ak je milovníkom hodiniek, siahnite po najnovších modeloch svetoznámych fashion značiek ako Diesel, Emporio Armani, Fossil, Lacoste a iných. Ak má svoje obľúbené hodinky, na ktoré nedá dopustiť, skúste mu vybrať darček zo širokej ponuky šperkov. Diesel, Tommy Hilfiger, Fossil či Emporio Armani. Všetky tieto značky ponúkajú krásne šperky pre pánov, medzi ktorými nájdete aj manžetové gombíky, ktoré ocenia najmä oblekové typy mužov. A pokiaľ je muž, ktorému vyberáte darček skôr nezávislý typ, ktorý nemá rád akékoľvek pravidlá, zaobstarajte mu sponu na peniaze. Aj túto nájdete v ponuke sieti predajní Klenoty Aurum.

Ak hľadáte darček pre sestru, mamu, dcéru či kamarátku, darček sa Vám bude pravdepodobne vyberať ľahko, keďže ženy šperkami a hodinkami nepohrdnú nikdy. Ak je Váš rozpočet menší, siahnite po najnovších modeloch strieborných šperkov Dilema, ktorých cena začína už od 8 eur. Pokiaľ máte rozpočet na vianočné darčeky štedrejší, na výber máte briliantové či zlaté šperky, prípadne hodinky a šperky svetoznámych módnych značiek ako Gucci, DKNY, Michael Kors a iné.

Ak chcete darčeky pre Vašich blízkych vyhrať, sledujte stránku Klenoty Aurum Slovensko na Facebooku a práve Vy môžete vyhrať jednu z cien v pravidelných súťažiach.

Klenoty Aurum: „Šperky nie sú hriech...“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu