Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šperkov nikdy nie je dosť!

Klenoty Aurum Zobraziť galériu (16)
Klenoty Aurum

Briliantové, zlaté, strieborné či oceľové? Alebo šperky svetoznámych fashion značiek? Máte už svojho favorita alebo by ste najradšej chceli všetky? Pre milovníkov šperkov máme dobrú správu...

Klenoty Aurum, sieť predajní s najširšou ponukou briliantových, zlatých, strieborných šperkov ale aj značkových šperkov a hodiniek, otvára už dnes 10.novembra, novú predajňu v Auparku, v Košiciach! V obľúbenom nákupnom centre nájdete širokú ponuku briliantových šperkov pod vlastnou značkou Love diamonds, zlatých a strieborných šperkov pod značkou Dilema ale aj oceľové šperky celosvetovo uznávaných módnych značiek ako Tommy Hilfiger, či Fossil. Sortiment dopĺňajú  hodinky značiek Michael Kors, Hugo Boss, Lacoste, Tommy Hilfiger, Fossil, či Ed Hardy a Chronotech. Tí, ktorí našli obľubu vo švajčiarskych hodinkách, si tiež prídu na svoje hodinkami značky Movado a Zodiac.

Ak túžite po nových šperkoch, no Košice sú pre Vás ďaleko, zavítajte na niektoré z našich ďalších predajných miest, kde nájdete aj hodinky a šperky značiek Adidas/ Diesel/ DKNY/ Emporio Armani/ Gucci.

Ucelenú ponuku Klenoty Aurum nájdete aj na webovej stránke www.klenotyaurum.sk. Ak preferujete nákup z pohodlia domova, zavítajte do sveta hodiniek a šperkov priamo z Vašej obývačky, o možnostiach nákupu cez internet sa tiež dočítate na webe Klenoty Aurum.

Nečakajte na Vianoce, potešte sa už dnes novými hodinkami či šperkom, veď predsa: „Šperky nie sú hriech...“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu