Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Doktor umelec: Dokáže zmeniť hnedé oči na modré, natrvalo!

Zmena farby očí už nie je iba fikciou
Zmena farby očí už nie je iba fikciou (Zdroj: opposingviews.com)

LAGUNA BEACH - Ak ste vždy túžili po modrých očiach, namiesto nich ale máte hnedé, existuje možnosť, ako to zmeniť. Istý kalifornský lekár vyhlásil, že dokáže natrvalo zmeniť farbu očí bez toho, aby poškodil zrak!

Gregg Homer pracuje na technológii, ktorá to umožňuje, už desať rokov. Svoju teóriu postavil na tvrdení, že aj hnedookí ľudia majú pod hnedou vrstvou pigmentu v očiach modrú farbu.

"Používame pri tom laser, ktorý nastavíme na špecifickú frekvenciu. Potom pomocou prístroja odstránime pigment z povrchu dúhovky," vysvetľuje. "Keď laserovú energiu absorbuje očné hnedé farbivo, pigmentové tkanivo sa zmení a telo sa toho starého postupne zbaví. Z hnedých očí sa tak v priebehu dvoch či troch týždňov stanú modré," upresnil Homer.

Hnedý pigment sa podľa neho nikdy neobnoví, oči preto ostanú modrými už navždy. Celá procedúra trvá len dvadsať sekúnd a je údajne neškodná. Vedcovi ostáva ešte rok do konca výskumu, predbežné výsledky sú však viac ako uspokojivé. Zákrok bude stáť 5000 dolárov (cca 3700 eur), pričom v USA ho začnú vykonávať o tri roky, mimo Spojených štátov Spojených štátov už o osemnásť mesiacov.

Doktor vie zmeniť farbu očí

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu