Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Diéta alebo smrť: Diane schudla na polovicu!

Diane schudla polovicu zo svojej pôvodnej hmotnosti Zobraziť galériu (2)
Diane schudla polovicu zo svojej pôvodnej hmotnosti

EDINBURGH - Musela si vybrať. Buď schudne a bude žiť, alebo sa uje k smrti. Pud sebazáchovy zvíťazil. Britka Diane McLeanová (42) zhodila 89 kilogramov a je omnoho šťastnejšia.

Ženu vystrašilo varovanie lekárov, ktorí predpovedali, že sa kvôli svojej obezite nedožije 45. narodenín. Ak by neschudla, hrozilo by jej to najhoršie. Matka troch detí preto okamžite a drasticky zmenila životný štýl. Z veľkosti 62 a váhy 178 kilogramov schudla na 89 kíl a veľkosť 46.


Obezita u Diane prichádzala postupne. Nadváhou trpela od dospelosti, kilogramy však začali ešte viac pribúdať po narodení detí a neskôr, keď jej zomrela sestra Carolyn. "Tú prázdnotu som vypĺňala jedlom. Bolo to to jediné, čo ma dokázalo utešiť," priznáva.

Zlom nastal po tom, čo na dovolenke v Škótsku nešťastne spadla a roztrhla si kožu na nohe. Rana sa počas niekoľkých týždňov natoľko zapálila, že musela brať antibiotiká. Tie jej však spôsobili zlyhanie obličiek a upadla do bezvedomia. V nemocnici Diane okrem toho zistili ešte ťažkú ​​celulitídu a ďalšie vážne ochorenia kože. Navyše trpela spánkovou apnoe, čo znamenalo, že počas spánku prestávala pravidelne dýchať. Všetko to boli dôsledky obezity.

"Čelila som rozhodnutiu, že buď schudnem, alebo zomriem a moje deti zostanú bez matky," spomína Diane. Teraz má už opäť dostatok energie. "Cítim sa lepšie po fyzickej aj psychickej stránke a môžem tak podnikať oveľa viac akcií s priateľmi," uzatvára.

Počuli ste už o donáškovej diéte? Prečítajte si viac...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu