Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Žene prevísala koža ako vyfučaný balón, kvôli operácii predala dom!

Jayne prevísala nadbytočná koža Zobraziť galériu (2)
Jayne prevísala nadbytočná koža (Zdroj: mizozo.com)

ROCHESTER - Každá žena chce vyzerať dobre, čo si niekedy vyžaduje vynaloženie značného množstva finančných prostriedkov. Jayne Fenneyová túžila byť krásna až tak veľmi, že kvôli tomu predala svoj dom!

Päťdesiatročná Angličanka trpela dlhé roky obezitou. V roku 2008 podstúpila bandáž žalúdka, vďaka ktorej sa jej podarilo schudnúť 70 kilogramov. Ani potom však nebola spokojná. Vrásky na čele jej robila prevísajúca koža, ktorá ostala ako následok drastického úbytku na hmotnosti. "Bola tak vyťahaná, že som vyzerala ako vyfučaný balón," povedala.

Jayne preto podstúpila kozmetický zákrok, počas ktorého jej prebytočnú kožu odstránili. Operácia ju vyšla na 30-tisíc libier (približne 35-tisíc eur). Keďže taký obnos peňazí nemala, rozhodla sa predať svoj dom. Ako ale povedala, stálo jej to za to.

"Niekto to môže pokladať za drastický krok, ale čo sa týka mňa, tak je to to najlepšie, čo som kedy v živote urobila. Skvelý pocit samej zo seba je hodný desiatich domov," obhajuje svoje rozhodnutie Fenneyová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu