Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Z tváre mladíkovi vyrastajú nádory, môže oslepnúť aj ohluchnúť!

Lalit dúfa, že už čoskoro nájde lásku
Lalit dúfa, že už čoskoro nájde lásku

LORIKA - Dvadsaťšesťročného Inda Lalita Rama prezývajú "Sloní muž". Zriedkavé ochorenie totiž deformuje jeho tvár. Operácia, ktorú sa chystá podstúpiť, mu však dáva novú nádej.

Mladík veľmi túži po tom, aby konečne našiel lásku, s ktorou by sa mohol oženiť. Jeho želanie sa mu možno už čoskoro splní; istý plastický chirurg sa totiž ponúkol, že zákrok, ktorý normálne stojí tisícky eur, vykoná zadarmo. "Toto je naozaj ťažký prípad. Operácia nebude ľahká, ale musí ju podstúpiť, pretože by inak mohol ohluchnúť aj oslepnúť," uviedol Vivek Kumar z nemocnice v Delhi.

Lalit trpí ochorením zvaným neurofibromatóza, pri ktorom dochádza k mutácii génov. Z jeho tváre vyrastá niekoľko nádorov, ktoré mu už od detstva znepríjemňujú život. Miestni kňazi mu vraj povedali, že sa kvôli tomu, ako vyzerá, zrejme nikdy neožení. "Moja tvár môže za to, že ešte stále nemám priateľku," hovorí nešťastný mladík, ktorý je tak zúfalý, že sa raz dokonca pokúsil spáchať samovraždu.

Okrem ženy nemá Lalit ani kamarátov, ktorí by ho podporili; jeho najlepším priateľom sa preto stal byvol. Vďaka Kumarovi sa však život syna miestneho farmára snáď zmení k lepšiemu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu