Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Brutálny osud: Ženu (46) znetvorenú nádormi vyhnala vlastná rodina z domu

Sarotin má neurofibromatózu Zobraziť galériu (3)
Sarotin má neurofibromatózu (Zdroj: profimedia.sk)

BANDUNG - Sarotin je žena so vzácnou kožnou chorobou, ktorá spôsobuje vytváranie bublinových nádorov po celom tele. Kvôli nepeknému vzhľadu sa jej zriekla vlastná rodina a ona bola nútená utiecť z rodnej dediny. Vyhliadky na lepší život sú mizerné.

Štyridsaťšesťročná Indonézanka trpí prakticky celý život. Už v troch rokoch sa u nej totiž začala prejavovať neurofibromatóza, čo je genetické ochorenie, pri ktorom sa na tele vytvára veľké množstvo nezhubných nádorov. Má nimi pokrytú polovicu tváre a ďalšie stovky bublinatých útvarov má na zvyšku tela.

Brutálny osud: Ženu (46)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Liečba u Sarotin nepripadá do úvahy, pretože na ňu jednoducho nemá. Prežíva zo dňa na deň. Aby dokázala uživiť seba a svoje štyri deti, musí žobrať. Akoby toho trápenia nebolo dosť, strašnou chorobou trpí aj jej najstarší syn Tiolina, uvádza portál Huffington Post.

Namiesto toho, aby rodina ovdovenú ženu podporila, ju zavrhla a poslala do vyhnanstva. Hanbila sa za ňu, a tak sa Sarotin musela presťahovať do východnej Jakarty. Pred časom jej lekári s finančnou podporou miestnej vlády odstránili z chrbta 70-kilový nádor, no príliš to nepomohlo. Tumory začínajú opäť rásť.

Brutálny osud: Ženu (46)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sarotin túži po jedinom. Že sa jedného dňa plne zotaví. "Chcem byť krásna tak, ako väčšina žien," povedala. Toto želanie sa jej ale zrejme nikdy nesplní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu