Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nečakaný príbeh lásky: Znetvorený muž našiel svoje šťastie!

Šťastná rodinka.
Šťastná rodinka. (Zdroj: profimedia. sk)

BRATISLAVA - Niektorí ľudia majú pocit, že nie sú dosť pekní na to, aby im do života vstúpila láska. Prípad Kima Nilssona (36) však napovedá, že vzhľad naozaj nie všetko a existujú aj dôležitejšie hodnoty ako krása. Jeho tvár je kvôli ochoreniu znetvorená na nespoznanie, ale aj tak si našiel milujúcu partnerku, s ktorou má dve deti.

Nilsson trpí zriedkavou genetickou poruchou s názvom neurofibromatóza typu 1, ktorá je známa aj pod pomenovaním von Recklinghausenova choroba. Vedci zistili, že je spôsobená mutáciou 17. chromozómu.

Keď sa muž narodil, vyzeral ako každé iné dieťa, ale po dvoch týždňoch mu jeho rodičia našli malý opuch na viečku. Ten sa postupne zväčšoval a dnes je jeho tvár posiata početnými nádormi, ktoré mu úplne znetvorili črty.

Kim síce podstúpil viacero chirurgických zákrokov, ale zlepšenie nepriniesol žiaden. Ako 18-ročný sa preto rozhodol, že ich už bolo dosť a ďalší nechce. Jednoducho sa prinútil akceptovať to, ako vyzerá.

Pred 6 rokmi sa stretol so svojou priateľkou Josefin na internete a nemal jej problém poslať svoje fotografie. Aj napriek tomu, že žena vedela do čoho ide, pri prvom stretnutí bola v školu. Zistila však, že jeho vzhľad jej vôbec nevadí a Kimova osobnosť je oveľa väčším lákadlom.

Netrvalo dlho a Josefin otehotnela. Hoci je neurofibromatóza genetická choroba, nikdy neuvažovala nad potratom. Dvojici sa narodili dvaja zdraví synovia s menami Jesper a Casper a Kim hovorí, že teraz má všetko, čo si kedy prial. Stále zaľúbený pár sa plánuje konečne aj zosobášiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu