Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tínedžerka (17) ukrutne trpí: Roztiekla sa jej polovica tváre!

Sarah nestráca nádej Zobraziť galériu (3)
Sarah nestráca nádej (Zdroj: YouTube)

WINDSOR - Svet sedemnásťročnej Sarah Atwellovej je plný bolesti. Migréna, rozmazané videnie, ale najmä obrovský tumor, ktorý jej visí z tváre. Nepomohlo zatiaľ ani množstvo operácií, ktoré zúfalá dievčina doteraz absolvovala. A čo je ešte horšie, stala sa kvôli tomu obeťou krutej šikany.

Sarah mala len osem mesiacov, keď jej lekári diagnostikovali neurofibromatózu. Ide o dedičné ochorenie, ktoré spôsobuje mutácia génov a prejavuje sa rastom nádorov. "Doktori mi povedali, že nádor bude rásť so mnou. Tak, ako sa ja budem zväčšovať, bude sa aj on," vysvetlila v rozhovore pre portál thechronicleherald.ca.

Tínedžerka (17) ukrutne trpí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

A to sa aj stalo. Kanaďanka sa preto už od detstva trápi a nepridávajú jej ani netaktní rovesníci. Namiesto toho, aby ju podporili, robia si z nej posmech. Raz sa jej dokonca stalo, že si od nej predavačka v obchode nezobrala peniaze, pretože sa jej stránila.

Tínedžerka (17) ukrutne trpí:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Sedemnásťročná tínedžerka doteraz podstúpila šesť operácií - tri na pravom oku a tri na samotnom tumore. Lekári veria, že postupne ho dokážu odstrániť celý. Dovtedy bude musieť byť Sarah statočná. Odmieta predstavu, že by ju šikanovanie niekedy mohlo doviesť až ku krajnému riešeniu. "Moji rodičia a bratia stoja pri mne a dodávajú mi silu. Nikdy by som si kvôli chorobe, nech už je akákoľvek, nedokázala vziať život," dodala.

Tínedžerke sa rozteká tvár

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu