Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Český superhrdina opäť v útoku: Spočítal to drzým fajčiarom!

SuperVáclav bojuje proti ľahostajnosti a pokrytectvu spoločnosti Zobraziť galériu (2)
SuperVáclav bojuje proti ľahostajnosti a pokrytectvu spoločnosti (Zdroj: supervaclav.blogspot.com)

PRAHA/BRATISLAVA - O novom českom superhrdinovi sa ľudia dozvedeli hlavne vďaka videu, na ktorom potrestal nevychovaného psičkára. Jeho "výčiny" však pokračujú. SuperVáclav začal v uliciach bojovať za dodržiavanie pravidiel vo veľkom. Ak si v Prahe radi zafajčíte na zastávke, dajte si pozor, aby zrazu na vás niekto nevylial vedro s vodou.

SuperVáclav svoje akcie natáča pomocou kamery pripevnenej na prilbe a jeho videá na internete vyvolali búrlivé reakcie. Neporiadnemu psičkárovi, ktorý po svojom štvornohom miláčikovi neupratal, rozmazal výkaly po košeli. Inokedy zase zasahuje s vedrom vody proti fajčiarom na zastávkach, či na protest proti prebytku áut v metropole na chvíľku zablokuje magistrálu. Informoval portál lidovky.cz.

SuperVáclav4

Potrestaní ľudia sú väčšinou tak šokovaní, že sa nezmôžu na sebemenší odpor, a SuperVáclav z miesta činu v pokoji uniká. Nie vždy sa mu to však podarí, pri zásahu na pražskom Anjelovi zničil kvôli pádu kameru a dostal sa do potýčky, pri akcii v parku ho zase prenasledoval naštvaný psičkár.

SuperVáclav2

Ľudí hrdina inšpirovaný komiksmi Superman či Spiderman rozdelil na niekoľko táborov: jedni jeho činy schvaľujú, druhí odsudzujú, alebo ho považujú za blázna. Panuje tiež podozrenie, že ide o virálnu marketingovú kampaň, ktorá pre šírenie marketingového oznámenia využíva sociálne siete. Otázkou zostáva, čo SuperVáclav propaguje.

SuperVáclav3

Pražský hrdina si však z toho nič nerobí a plánuje ďalšie akcie, dokonca sa mu hlásia prví pomocníci. Zatiaľ posledným dielom bol pondelňajší protest pred ministerstvom dopravy, kde vyvesil transparent "Vlaky stoja, prachy idú".

Český superhrdina opäť v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: supervaclav.blogspot.com/)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu