Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Žena testuje hrby na posteliach, jej zadok stojí 4 milióny!

Natalie Thomas
Natalie Thomas "má zadok" na nepohodlie (Zdroj: Premier Inn)

LONDÝN/BRATISLAVA - Zadok hotelovej pracovníčky Natalie Thomasovej (39) je tak dobrý v detekcii hrbatých postelí, že má svoj "majetok" poistený na 4 milióny libier (približne 4,65 milióna eur).

Žena z anglického Lutonu otestuje denne okolo 24 hosťovských lôžok pre sieť hotelov Premier Inn. Jej úlohou je skontrolovať pohodlie 46-tisíc postelí, pričom na každej strávi približne 20 minút.

Premier Inn sa chystá v nasledujúcich dvoch rokoch otvoriť 20 nových hotelov v Londýne na miestach ako Leicester Square, Blackfriars, Old Street, Holborn a Islington. Ich najnovší hotel otvorili v  Stratforde minulý mesiac. "Naše rozrastanie sa v Londýne znamená, že môžeme ponúknuť ešte viac ľuďom skvelý spánok v najlepších lokalitách pri návšteve hlavného mesta," uviedol generálny riaditeľ.

"Premier Inn London Stratford je vynikajúci hotel so 267 izbami v jednej z najlepších lokalít Londýna. Sme priamo uprostred najväčších európskych nákupných centier, v blízkosti olympijského štadióna a šesť minút vysokorýchlostným vlakom od St Pancras," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu