Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zázračná masáž: Thajčanka dievčatám vymláti prsia z tela!

Khunying Tobnom má na zväčšenie pŕs svojskú metódu
Khunying Tobnom má na zväčšenie pŕs svojskú metódu (Zdroj: YouTube)

LONDÝN/BRATISLAVA - Na zväčšenie pŕs a napnutie kože nie sú nutné žiadne medikamenty a operácie. Tradičná thajská metóda pozná neortodoxný spôsob, ako dosiahnuť želaný efekt aj bez chirurgického zákroku, stačí vedieť, kde poriadne udrieť, pomasírovať či pomiesiť. A výsledky sú na svete!

Khunying Tobnomová (44) fackovaním tvárí, zadkov či poprsia urobila v Bangkoku závratnú kariéru a o klientov v žiadnom prípade nemá núdzu. Svoje vedomosti vraj zdedila po svojej babičke a spočívajú v presúvaní tuku z jednej oblasti do druhej a v hnetení prebytočného tuku na prsiach. Tieto poznatky pochádzajú dokonca už zo stredoveku.

Liečba však nedokáže robiť zázraky. Nektoré zákazníčky s primalými prednosťami musí Khunying jednoducho odmietnuť. Bohužiaľ, v takom prípade nie je čo zväčšovať. Ostatné ženy si však metódu pochvaľujú.

"Veľmi sa mi to páči," hovorí jedna zo spokojných zákazníčok. "Prišla som sem, pretože nechcem plastickú operáciu. Táto liečba má rýchle výsledky a je bezpečná pre moje telo. Po zásahu cítim trochu bolesť, ale vydržím to," dodáva žena, podľa ktorej bez práce nie sú koláče.

Samozrejme sa ozvali aj hlasy pochybovačov a neprajníkov, ktoré ale rýchlo umlčala samotná thajská vláda. Ministerstvo zdravotníctvo ju schválilo ako oficiálnu procedúru, ktorá sa využíva ako alternatíva ku chirurgickému zákroku.

Ženy s plochou hruďou, či ochabnutou pokožkou a vráskami za šesť 10-minútových sedení na klinike zaplatia okolo 380 dolárov. Vzdelávacie kurzy sú však oveľa drahšie, za sprostredkovanie vedomostí budúci maséri zaplatia aj 300-tisíc dolárov.

Zväčšenie pŕs bitím

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu