Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Dala si urobiť v 60-tke nové prsia, balí na ne 20-ročných!

Joan je konečne spokojná s poprsím Zobraziť galériu (2)
Joan je konečne spokojná s poprsím (Zdroj: liverpool echo)

LONDÝN/BRATISLAVA - Britka Joan Lloydová (65) sa napriek svojmu veku rozhodla ísť po nôž po tom, čo bola roky nespokojná so svojimi prsiami. Operácia, ktorá z veľkosti A urobila F, jej vraj vliala do žíl novú životnú energiu. Teraz pokojne randí s mužmi, ktorí sú od nej mladší o štyri desaťročia.

Bývalá modelka, ktorá si denným športovaním udržuje skvelú postavu, nenávidela svoju hruď odvtedy, čo porodila a odkojila štyri deti.

Keď jej manžel David ochorel, strávila Joan ďalších 15 rokov starostlivosťou o neho a jej nespokojnosť s vlastnými telesnými proporciami išla do úzadia. Až minulý rok po mužovej smrti si uvedomila, že nastal ten správny čas investovať do svojich predností.

Babičku 13 vnúčat z waleského Abergele v jej odhodlaní podporili aj deti a žena si výsledky operácie nevie vynachváliť. Podľa jej slov sa cíti oveľa sebaistejšie: "Život treba žiť. Utratila som 4.250 libier úspor, ale stála za to každá penny. Starší ľudia už nemusia sedieť na zadku a žiť ako staré dievky."

Joan sa vrhla na dobrodružné chodníčky a chodí na rande s oveľa mladšími mužmi. Podľa nej by si David prial, aby si užívala a možno si raz nájde opäť niekoho, s kým vytvorí nový vzťah.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu