Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Riskuje život: Učiteľka sa polonahá opaľuje na rímse!

Talianka si opaľovaním chcela pripomenúť domov
Talianka si opaľovaním chcela pripomenúť domov

LONDÝN - Niektorí ľudia sú ochotní urobiť všetko pre to, aby sa pekne opálili. Žena na fotografii ale zašla až do extrému, keď v snahe získať tmavší odtieň pokožky si v spodnej bielizni sadla na úzku rímsu na štvrtom poschodí.

Neskôr vyšlo najavo, že uctievačkou slnka a jeho teplých lúčov bola istá Talianka, ktorá si tak zrejme chcela pripomenúť domov.

Elisabeth Lofarová,ktorá sa živí ako učiteľka angličtiny, sa do Londýna prisťahovala len nedávno. Vystihla však správny čas, keď sa ostrovania v týchto dňoch tešia zo slnečného počasia, ktoré im počas leta nebolo príliš dopriate. Tridsaťšesťročná žena vzala vankúš a župan, aby sa jej na tvrdej betónovej plošine lepšie sedelo a ďalej sa už nenechala ničím rušiť.

"Bol taký prekrásny deň a ja som to chcela využiť. Nechápem, prečo sa ostatní nad tým tak pohoršovali. Neopaľovala som sa predsa nahá," povedala Elisabeth.

Vlna horúceho vzduchu by podľa meteorológov mala do Británie prúdiť až do nedele. Prvé októbrové dni sa tak stali najteplejšími za posledných niekoľko desiatok rokov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu