Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Vyhrajte let balónom či víkend na Liptove!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Želaj si)

BRATISLAVA - Chceli by ste s rodinou stráviť zadarmo víkend v peknom penzióne na Liptove, alebo si vyskúšať let balónom v oblakoch?

Príďte už túto sobotu 24. septembra na benefičné podujatie Deň želaní, kúpte si svoj balón, ktorým pošlete svoj sen do neba a zároveň sa tak automaticky dostávate do súťaže o let balónom či víkend v penzióne Motýľ na Liptove.

Možno práve vy vyhráte jednu z týchto zaujímavých cien. A čo viac, na Dni želaní sa dobre zabavíte: môžete si vypočuť piesne Márie Čírovej, Mira Jaroša, Thomasa Puskailera či speváčky Misha. Budete si môcť vyskúšať free hugs (objatie zadarmo) a zároveň sa zúčastníte slovenského pokusu o prekonanie rekordu v hromadnom púšťaní balónov. Doteraz najvyšší počet ich bol pustený v Banskej Bystrici, a to 2013. Prekoná Bratislava tento rekord??

Benefičné podujatie Deň želaní organizuje nezisková organizácia ŽELAJ SI, ktorá už piaty rok plní sny dlhodobo chorých a zomierajúcích detí. Deti najčastejšie žiadajú o niečo, čo im urobí radosť: tento rok ŽELAJ SI napríklad vybavilo stretnutie s pápežom, výlet do New Yorku, výlet na Lomnický Štít, premenu chorej dievčiny zo škaredého káčatka na krásavicu, zakúpilo množstvo hračiek, domčekov na hranie, DVD prehrávačov a podobne. Výťažok zo Dňa želaní pôjde na splnenie snov detí, ktoré o splnenie sna požiadajú v rokoch 2011 a 2012.

Deň želaní sa bude konať aj tento rok na nábreží obchodného centra Eurovea, a to v sobotu 24. Septembra 2011. Predaj balónov začne o 16.30 hod a skončí sa hromadným púšťaním balónov o 18.15 hod. Efekt hromadného pustenia balónov očarí deti rovnako ako tínedžerov či dospelákov.

Na predaj sú pripravené 3000 balónov. Vaše priania upevnené na balónoch poletia až do neba. Viac info o ŽELAJ SI a snoch detí, ktoré už splnili, alebo na splnenie ešte len čakajú, nájdete na www.zelajsi.sk.

Svoju účasť môžete potvrdiť na http://www.facebook.com/event.php?eid=217950774919350, aby organizátori vedeli, koľko balónov si majú na podujatie pripraviť. Tešíme sa na vás J

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu