Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

O zatúlanej krave Yvonne nakrútili dva videoklipy

Záber z videoklipu Zobraziť galériu (2)
Záber z videoklipu

SALZBURG - Zatúlaná kravka Yvonne z nemeckého Bavorska urobila ďalší krok medzi celebrity - na portáli Youtube sa o nej objavili hneď dve videá. Bavorská skupina Gnadenkapelle nakrútila klip ku svojej piesni "Yvonne, du wuide Kua" a rozhlasová stanica Radio Charivari Rosenheim sfilmovala pieseň o Yvonne z repertoáru dvojice SinGOLD Melodies.

Skladba vraj bude hitom tohtoročného sviatku piva Oktoberfest. Video z dielne Radio Charivari Rosenheim ponúka tanečnú kreáciu osoby v kostýme kravy.
      
Medzitým však honba na štvornohú hlavnú hrdinku pokračuje - v stredu ju videli na kukuričnom poli. Yvonne ušla svojmu majiteľovi v máji, odvtedy sa "nomáda" neúspešne pokúšajú chytiť.
      
Zakladateľ zvieracieho útulku Gut Aiderbichl zviera už odkúpil, aby tuláčku zachránil pred bitúnkom a odstrelom. Mala by žiť v pobočke zariadenia v Deggendorfe.
      
Zviera chcú pracovníci útulku dostať pomocou uspávacej strely, čo v hustom kukuričnom poli nebude ľahké. Predtým bolo Yvonne vídať v lesoch v kraji Mühldorf v okolí Zangbergu, pátralo sa aj pomocou helikoptéry.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu