Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Vyhrala 2,8 milióna a ani po 9 rokoch nemá muža!

Andrea Holmesová
Andrea Holmesová (Zdroj: The Sun)

LONDÝN/BRATISLAVA - Angličanka Andrea Holmesová (34) vyhrala v Lotte v prepočte 2,8 milióna eur, ktoré utratila na autá, nehnuteľnosti či dovolenky. Vďaka peniazom má všetko, čo si môže priať, okrem jednej veci - lásky.

Žena sa po zisku obrovskej sumy v roku 2002 vzdala práce kaderníčky a otvorila si vlastný salón krásy. Mamu a otca, u ktorých bývala, vzala na plavbu na Kanárske ostrovy, nejakú hotovosť dala svojim dvom bratom a sestre, príbuzných a priateľov pozvala na exotické dovolenky a kúpila si veľký dom so štyrmi spáľňami, ktoré zdieľa so psom a papagájom.

Hoci si môže mať čokoľvek, na čo si len pomyslí, stále jej chýba niečo veľmi podstatné. Zistila, že stav na jej bankovom účte niektorých mužov vyložene odrádza, a tak stále nenašla toho pravého.

"Rada by som sa usadila a verím, že ten čas nie je ďaleko, ale peniaze môžu byť pre niekoho problém," hovorí Andrea, ktorá nakúpila nehnuteľnosti v meste Devizes v grófstve Wilshire a stará sa o desiatky nájomníkov.

Aj napriek svojmu bohatstvu si na financie dávor pozor a stále kupuje lotériové tikety. Svojim budúcim deťom vraj chce zabezpečiť lepší život, ako mala ona. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu