Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Čistý blázon: Bez istenia sa prechádzal nad roklinou!

Andy rád pokúša osud Zobraziť galériu (2)
Andy rád pokúša osud

SACRAMENTO - Stačilo, aby trochu zafúkal vietor a dvadsaťštyriročný Andy Lewis by bol mŕtvy. Vo výške 30 metrov sa prechádzal nad kalifornskou roklinou bez akéhokoľvek istenia.

Dvadsaťštyriročný povrazochodec ale vyzeral uvoľnene a takmer štrnásťmetrový úsek medzi dvoma skalnatými úsekmi zdolal bez najmenšej známky rozrušenia. V jednej chvíli si dokonca dovolil na tenkej oranžovej páske urobiť pózu, pri ktorej celú svoju váhu preniesol na boky členkov.

Andy je však na adrenalín zvyknutý. Z myšlienky, že by počas niektorej zo svojich nebezpečných aktivít mohol prísť o život, si nič nerobí. "Keď sa náhodou niekedy aj stane, že stratím rovnováhu, sú dve možnosti. Buď to ustojím alebo zomriem," povedal.

Mladík zo San Francisca vyznáva filozofiu, že čím viac sa prechádza vo výškach, tým je slobodnejší. Andy je svojej najväčšej záľube taký oddaný, že si na rameno nechal vytetovať slovo "slacklife" (v preklade "uvoľnený život", pozn. red.). Tvrdí, že by u neho musel nastať poriadny skrat, aby sa pošmykol. "Ani to ale automaticky neznamená, že spadnete," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu