Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Šperky nie sú hriech...

Šperky nie sú hriech... Zobraziť galériu (10)
Šperky nie sú hriech... (Zdroj: PR)

Aj Vy máte pocit, že pri každom novom šperku sa z Vás stáva hriešnica, ktorá by mohla utratené peniaze investovať do potrebnejších vecí? Mýlite sa! Šperky sú v našom živote veľmi dôležité a veľa o nás napovedia... Briliantové, zlaté, strieborné či oceľové šperky, dokonca i hodinky, všetky majú svoje čaro. Nazrite s nami do sveta šperkov, ktorý je najnovšie sprevádzaný kontroverznou kampaňou.

Šperky zdobili ženské telá už od nepamäti. Odjakživa boli doplnkom, ktorý podčiarkoval ženskú krásu a zároveň vypovedal o spoločenskom statuse ich nositeľky. V dávnej minulosti sa ženy ozdobovali šperkami z prírodných materiálov, postupom času sa materiály i technológie výroby šperkov zlepšovali. V súčasnosti si môžeme vybrať z mnohých materiálov, z ktorých sú šperky vyhotovené. Na našom trhu prevažujú briliantové, zlaté, strieborné a oceľové šperky. V súčasnosti sú čím ďalej tým viac považované za šperky aj hodinky, keďže už nie sú len akousi časomierou ale aj doplnkom, ktorý je nositeľom určitej hodnoty. A práve toto nové poňatie šperkov je reprezentované kontroverznou kampaňou spoločnosti Klenoty Aurum, ktorá človeka zaujme na prvý pohľad. Jej posolstvo: „Šperky nie sú hriech“ z kampane doslova vyžaruje. Pozrite si video z jej prípravy a  nechajte sa unášať krásou modelky, ktorú podčiarkli jedinečné šperky. Viac informácií zo sveta briliantových, zlatých a strieborných šperkov, oceľových šperkov a hodiniek sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.

Briliantové šperky sú momentálne veľmi obľúbené pre ich značnú exkluzivitu ale i hodnotu, ktorú si neustále držia. Sú vďačným darčekom k životným jubileám, významným životným miľníkom ale aj k bežným sviatkom, keďže ich cena začína na úrovni klasických zlatých šperkov. Briliantové šperky majú mnoho podôb, najobľúbenejšie sú však klasické vzory a nadčasové modely, ktoré môže nosiť i viacero generácií. Práve takéto typy briliantových šperkov nájdete v kolekciách Love diamonds v sieti predajní Klenoty Aurum.

Svoje miesto si stále obhajujú zlaté šperky, či už v žltom, ružovom alebo bielom prevedení. Podobne ako briliantové šperky sa tešia obľube ľudí najmä pre ich pretrvávajúcu hodnotu. Zlaté šperky majú veľkú výhodu v starostlivosti, ktorá je nenáročná a šperky zostávajú i po rokoch krásne ako pri ich zakúpení. Najviac preferované sú opäť nadčasové modely. Opačne je to pri strieborných šperkoch, ktoré sú vďaka svojej priaznivej cene dostupné každej dáme. Keď nazriete do svojej šperkovnice, určite tam zopár strieborných kúskov objavíte. A čo je práve najviac IN? S prehľadom vyhrávajú strieborné šperky so Swarowski kryštálmi, v tesnom závese za nimi sú výrazné modely s rôznymi trblietavými kameňmi. Tvarom sa medze nekladú, preto ak sa správne zladíte k Vášmu celkovému outfitu, budete v kurze s akýmkoľvek šperkom. Práve na zlaté a strieborné šperky sa špecializuje sieť predajní Klenoty Aurum, ktorá pod vlastnou značkou Dilema uvádza na trh tie najnovšie kúsky zo sveta šperkov.

V poslednej dobe sa stali veľmi obľúbenými fashion šperky. Že neviete o čom je reč? Hovoríme o oceľových šperkoch svetoznámych módnych značiek ako Emporio Armani, DKNY, Fossi, Diesel... Módni návrhári totiž okrem kolekcií oblečenia a doplnkov pripravujú aj kolekcie šperkov či hodiniek. Rôznorodé tvary, materiály a nezvyčajné kombinácie, to sú typické znaky fashion šperkov. Tieto najviac podliehajú módnym trendom a vždy sa nesú v duchu celej kolekcie danej značky. Ako sme spomínali vyššie, pod šperkami čoraz viac vnímame i hodinky, pretože ponuka tak fashion značiek ako švajčiarskych hodiniek sa týmto pomenovaním môže hrdo pýšiť. Ciferníky vykladané briliantmi, náramky zdobené zirkónmi či modely s koženými remienkami, všetky tieto sú plnohodnotným šperkom, ktorý by do svojej zbierky určite prijala každá z nás.

A keď si všetko zosumarizujeme, tak zistíme, že: „Šperky nie sú hriech...“. Robia nám potešenie, sú trvalou hodnotou, dotvárajú náš image... Čo  viac si priať? Vyberte si preto šperk, ktorý Vám rozžiari oči pri každom pohľade naň, ktorý Vám pripomenie dôležitý životný miľník či len radostnú chvíľu, keď ste si ho zadovážili. Tú najširšiu ponuku briliantových, zlatých a strieborných šperkov, fashion hodiniek a šperkov nájdete v sietí predajní Klenoty Aurum.

Šperky nie sú hriech

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu