Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Liečiteľ (87) splodil 185 detí a stále sexuje ako mladík!

Bello Maasaba
Bello Maasaba

BIDA/BRATISLAVA - Nigérijský liečiteľ vierou, Mohammed Bello Maasaba (87) povedal "Áno, beriem" presne 107-krát. V súčasnosti má "iba" 86 žien vo veku od 19 do 64 rokov, deväť z nich totiž zomrelo a 12 sa rozviedlo. Netreba však zabudnúť ani na jeho početné potomstvo. Podarilo sa mu splodiť 185 detí, a to všetko vraj na boží príkaz.

Najmladšie dieťa má mesiac a spolu so svokrovcami, bratrancami, synovcami a neterami má jeho rodina okolo 5-tisíc členov. Takéto úctyhodné číslo je dosť aj na moslimskú krajinu, v ktorej má polygamia dlhú tradíciu.

Prečo to však všetko robí? Nuž, kvôli božej vôli, samozrejme. Ako sám povedal reportérovi Los Angeles Times, navštívil ho archanjel Gabriel, ktorý mu zvestoval, aby liečil ľudí a čo najviac sa ženil a množil. Pri každej žene, ktorú si chce vziať, má vraj znamenie od boha.

Jeho "rozmnožovanie" ale nie je po chuti každému. Na základe islamského práva, ktoré obmedzuje počet manželiek na štyri, ho pred niekoľkými rokmi zatkli a vo väzení strávil 22 dní. Súdu nakoniec unikol vďaka právnikovi a podpore svojich protestujúcich žien.

Maasaba žije v 89-izbovom dome v meste Bida a údajne vedie pokojný život. Jeho manželky spolunažívajú v zhode a nedochádza k potýčkam. Podľa žien je všetko v poriadku aj po sexuálnej stránke a v intímnom živote to funguje tak, ako má.

"V jeho múdrosti mi Boh dal silu poskytnúť im sexuálny prídel, ktorý potrebujú. Keby som ich neuspokojil, odišli by," dodal.

Nigérijčan má 86 žien

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu