Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Šialená móda: Kožu prebodávajú krúžkovým korzetom!

Piercing vydrží iba tri až štyri týždne Zobraziť galériu (4)
Piercing vydrží iba tri až štyri týždne

LONDÝN/BRATISLAVA - Zabudnite na tetovanie, piercing pupku a silikónové implantáty, posledným výstrelkom módy v modifikácii tela je 'korzet piercing'. Kovové krúžky prebodnú kožu a navzájom sa spoja stuhou. Vzory sa dajú vytvoriť nielen na chrbte, ale aj na rebrách či krku. Na mieste je aj varovanie, jazvy môžu byť strašné!

Čoraz viac mladých ľudí vo Veľkej Británii sa vrhlo na nový módny trend, za ktorý neváhajú zaplatiť aj 300 libier a vytrpieť si riadnu bolesť. Plastický chirurg však upozorňuje na problémy, ktoré môže spôsobiť. Každý piercing vytvára jazvy, u niekoho mierne, v niektorých prípadoch môže ale človek skončiť aj s červenými hrčkami, ktoré sú trvalé. Ďalej varuje, že rany sú náchylné na infekciu.

Laura Huntová (25) ponúka korzet piercing v tetovacom štúdiu v anglickom Southamptone, pričom každý krúžok stojí 5 libier. Sama je pritom piercingom posiata a nemyslí si, že je to nebezpečné. Samozrejme každú ranu treba dôkladne vydezinfikovať. Hovorí, že korzet sa stal v poslednej dobe veľmi populárnym a okrem mládeže či umelcov si ho dala urobiť napríklad aj 45-ročná matka. Stretáva sa však aj s ľuďmi, ktorým ide o fetiš či masochizmus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu