Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Falošný piercing školáčke (13) takmer prepálil črevá!

Lauren takmer prišla o život
Lauren takmer prišla o život

LONDÝN/BRATISLAVA - Držať krok s najnovšími trendami môže byť niekedy životunebezpečné! Lauren Garcia z amerického Colorada takmer prišla o život po tom, čo prehltla magnetické gulôčkové ložíská, ktoré nosila ako ilúziu piercingu na jazyku. Keby nebolo urýchlenej operácie, magnet by jej prepálil črevá.

Ložiská známe ako 'buckyballs' sa predávajú ako hračka na písací stôl, ktorá môže byť formovaná do ľubovoľného tvaru. Niektorí tínedžeri ich ale používajú ako falošný piercing. Pri požití môže dôjsť k vážnemu poškodeniu tenkého čreva.

Lauren sa minulý týždeň sťažovala so slzami v očiach, že nemôže chodiť, pretože má intenzívne bolesti v boku. Keby nebola prišla včas do nemocnice, mohla zomrieť. "Odrazili sa mi od zuba a vkĺzli do hrdla, už som ich nemohla zastaviť," hovorí dievča, ktoré sa zotavuje z operácie.

"Máte magnet v jednom záhybe čreva, iný magnet v inom záhybe, a tie magnety sú také silné, že črevá približujú k sebe, až sa záhyby spoja. Tie magnety sa budú pomaly predierať cez črevá, až nakoniec urobia dieru," povedala chirurgička.

Laurenina matka je samozrejme na dcéru nahnevaná, pretože jej sľúbila, že sa guličiek zbaví. O neblahom trende už informovala aj riaditeľa školy a dcéra bude musieť za trest napísať esej o svojej skúsenosti a takisto bude vzdelávať deti v škole o tom, čo sa stalo.



Falošný piercing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu