Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

UFO je k nám údajne stále bližšie a bližšie!

Tajomný objekt na oblohe Zobraziť galériu (2)
Tajomný objekt na oblohe

LONDÝN/BRATISLAVA - UFO nadšenec Michael Lee Hill z Eastlake v americkom štáte Ohio natočil už veľa záberov tajomných objektov lietajúcich nad jazerom Lake Erie. V súčasnosti uverejnil najnovšie snímky, o ktorých hovorí, že sú najlepšie, aké kedy urobil.

"Bola to pravdepodobne jedna z najbláznivejších nocí, akú som kedy zažil," hovorí Hill. Zábery ukazujú niekoľko farebných svetiel blikajúcich ponad Lake Erie, ktoré sa na chvíľu zastavia a opäť sa pohnú. "Natáčal som ich dlhšiu dobu a oni vedeli, že som tam sedel a filmoval ich. Viete, každý rok prichádzajú bližšie a bližšie," dodáva nadšenec. 

Niektorí ľudia v tejto oblasti veria, že jazero je "parenisko" pre mimozemské aktivity. "Idem von a pozriem sa na nebo, vidím ich tam neustále, sú tam. Podivné blikajúce svetlá," uviedol Ed Husa, ktorý chodí do miestneho parku venčiť psa. 

Tím ufológov z Clevelandu, ktorých organizácia bola založená už v roku 1952 a jej členovia sa považujú za odborníkov, pokladajú objekty za lietadlá. Hill však s ich verdiktom z minulého roka nesúhlasí a teraz si je vraj ešte istejší, že mimozemštania žijú niekde medzi nami.

"Skutočnosť, že zastane na obrazovke, bez pohybu, neguje akúkoľvek možnosť, aby išlo o lietadlo," povedal. NASA sa k pozorovaniam nad Lake Eri nevyjadrila, podľa medzinárodného letiska Hopkins stroje z Ameriky a Kanady častokrát vzlietavajú nad vodou.



UFO v Ohiu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu