Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Duch straší rodinu: Na okno napísal "Odíďte"!

Poltergeist napísal rodine odkaz Zobraziť galériu (2)
Poltergeist napísal rodine odkaz "Move"

LONDÝN/BRATISLAVA - Vystrašená rodina utiekla zo svojho domu v anglickom Hulle po šikane zo strany poltergeista. Emma Keeitchová (31) s parnerom Jamie Owenom a malou dcérkou Phoebe sa presťahovala k príbuzným po tom, ako objavila nápis "Odíďte", napísaný na okne v spálni.

Emma tvrdí, že nápis bola posledná kvapka v ťažení s cieľom vyhnať ich z domova: "Začalo to pred pár rokmi. V základnom nastavení je rádio, ale nejako sa samo preplo na CD prehrávač. Veci sa oveľa zhoršili, keď sa narodila Phoebe. Raz v noci som sa zobudila, bola nepokojná. Dala som jej bábiku a vrátila sa do postele, keď som začula niekoho šepkať. Bola som úplne vydesená."

Vo štvrtok v noci však nastal vrchol. "Obraz na stene sa začal hojdať, hoci bol pribitý. Tak ako Jamie, aj ja som cítila studený mráz. O pár minút neskôr sme začuli hlasný tresk a našli drevené dosky spadnuté na podlahu. Ale najhoršia vec prišla ráno, keď som uvidela slovo "Odíďte" napísané na okne," hovorí mladá žena o rodinných peripetiách.

Pár utiekol z nájomného domu, kde žil tri roky a teraz býva u Emminej matky, kým si nenájde niečo iné. Emma pripúšťa, že to môže znieť hlúpo, ale cíti, že nemá inú možnosť, ako odsťahovať sa. "Nikdy som neverila na duchov a vždy som bola veľmi skeptická. Ale to, čo sa stalo nám, je príliš. Jednoducho tu nemôžeme zostať dlhšie. Snažili sme sa nájsť rozumné vysvetlenie, ale niektoré veci sa vysvetliť nedajú," opisuje Emma dôvod odchodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu