Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Záhadný obraz: Zjavila sa Panna Mária s dieťaťom v piesku?

Kontúry sú takmer dokonalé
Kontúry sú takmer dokonalé

LONDÝN/BRATISLAVA - Ohromení pracovníci na stavenisku v anglickom Samlesbury našli obraz Panny Márie s Ježiškom na satelitných snímkach z Google. V piesku vytvorená podoba je podľa nich neuveriteľným úkazom.

"Obaja sme sa na seba pozerali pár sekúnd bez toho, aby sme niečo povedali. Je to úžasný obraz Panny Márie s Ježiškom v náručí. Je to jasné. Kvôli práci sme sa kontrolovali rozčlenenie priestoru na mape, priblížili sme si to a náš pohľad tam uviazol. Stratili sme reč a Steve žartoval, že videl svetlo," uviedol jeden z pracovníkov.

Náboženskí lídri opísali obrázok ako "pozoruhodný". Snímka bola zhotovená v oblasti, kde momentálne dochádza k výstavbe. Šéfovia projektu, ale hovoria o tom, že fotografia bola zhotovená už pred rokmi.

"Stroje na obrázku by naznačovali, že bola urobená pred rokmi, teraz sú tam vysadené stromy. Máme dôležitejšie veci na práci, otvoriť náš 10-miliónový projekt už na Veľkú noc. Oblasť sa už výrazne zmenila, a ten obrázok sa už nedá vidieť," povedal projekt manažér Ian Selby.

Podľa reverendky Sue Williamsovej je to anomália, a pri takýchto veciach zvyčajne vidíme to, čo chceme vidieť. Rozhodne nebude ľudí podporovať, aby sa z toho stalo pútnické miesto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu