Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veriaci hlásajú: Stal sa zázrak, na rohu ulíc sa zjavila Panna Mária!

(Zdroj: newswhip.com)

NEW JERSEY - Svedkami zázraku sa stali obyvatelia mesta West New York. Tí tvrdia, že na rohu dvoch tamojších ulíc sa zjavila Panna Mária. Na strome ju zbadala najprv náhodná okoloidúca, ktorá sa s tým zverila svojmu okoliu. Netrvalo dlho a miesto začali navštevovať stovky veriacich.

Ľudia strom, na ktorého kôre vidno obrys matky Ježiša Krista, obklopili sviečkami a kvetinami. Obraz ich doslova uchvátil, pretože im pripomína Pannu Máriu Guadalupskú, patrónku a ochrankyňu Ameriky. Nakoniec musela zasiahnuť polícia, ktorá okolo stromu umiestnila bariéry, napísal portál Novinky.cz.

"Som veľmi citovo pohnutá a šťastná. Je to zázrak, ktorý sem do West New Yorku podľa môjho názoru dorazil preto, lebo je tu veľká zločinnosť. V noci sa vôbec nedá chodi po vonku," uviedla so slzami v očiach Nelly Guerrerová.

"Bývam tu už mnoho rokov, nikdy predtým som ten obraz ale nevidela. Prekvapilo ma to a musela som to povedať ďalším, nech sa sami presvedčia. Nie je to lož, ale pravda," zverila sa Mary Alnodovarová, ktorá sa tiež prikláňa k verzii zázraku.

Oveľa triezvejší názor má však Alfonso Montiel. Podľa neho ide o výtvor prírody, ktorému až ľudská fantázia a viera dodala konkrétny zmysel. "Príroda je neustále v pohybe, čo sa premieta do kameňov a konárov stromov. Ľudia tomu uverili, pretože chceli. Nie je to skutočné," vysvetlil.

Panna Mária na strome

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu