Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

To je rodina: Ind má 39 žien, 94 detí a 33 vnúčat!

Chanova rodina Zobraziť galériu (6)
Chanova rodina

LONDÝN/BRATISLAVA - Hlava najväčšej rodiny na svete hovorí, že je požehnaním mať 39 manželiek. Okrem nich má Ind Zion Chana (67) neuveriteľných 94 detí, 14 neviest, 33 vnúčat a stále vraj nemá dosť!

Rodina žije v 100-izbovom štvorposchodovom dome v dedine Baktwang, ktorý sa skôr podobá na internát. Vládne tu takmer vojenská disciplína, najstaršia Chanova žena prerozdeľuje ostatným domáce práce ako je umývanie, upratovanie a príprava jedla. Na prípavu večere spotrebujú 30 kurčiat, 60 kíl zemiakov a 100 kíl ryže.

Chana je tiež hlavou sekty, ktorá umožňuje členom, aby mali toľko žien, koľko uznajú za vhodné. Chana si dokonca v jednom roku vzal desať žien. Pokým tie sa tlačia v kumbáloch, muž má vlastnú manželskú posteľ. Najmladšie ženy sú umiestnené v blízkosti jeho spálne, staršie s rodinami spávajú ďalej, pričom existuje systém rotácie, ktorá kedy navštívi manželovu izbu.

Ženy považujú Chana za najdôležitejšiu osobu v dome a samozrejme aj v obci. Ide podľa nich o systém založený na "vzájomnej láske a úcte".

Muž, ktorého náboženská sekta má 400 členov, hovorí, že stále neprestal hľadať nové manželky. "Kvôli rozšíreniu sekty som ochotný ísť oženiť sa aj do USA," povedal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu