Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Starček po rokoch opäť vidí, vďaka mŕtvej žene!

George s fotkou svojej ženy, ktorá ho mala uzdraviť Zobraziť galériu (2)
George s fotkou svojej ženy, ktorá ho mala uzdraviť

DAVENTRY - Slepému dôchodcovi (76), ktorému lekári povedali, že už nikdy nebude vidieť, sa zázračne obnovil zrak. Vraj je to preto, že sa predtým, ako sa uložil na spánok, rozprával s fotografiou svojej mŕtvej ženy.

Bývalému vojakovi z povolania Georgeovi Hudspethovi pred desiatimi rokmi diagnostikovali suchú makulárnu degeneráciu, kvôli ktorej sa mu postupne zhoršoval zrak. Pred rokom oslepol úplne.

Minulý týždeň však zázračne opäť začal vidieť, podľa vlastných slov vďaka tomu, že pred spaním držal v ruke fotku svojej nebohej manželky Sheily, ktorá zomrela v novembri 2009. George bol tak ohromený, že až do piatej ráno pozeral televíziu pre prípad, že by o zrak opäť prišiel. Muž tak konečne po prvýkrát uvidel svoju päťmesačnú vnučku.

"Neviem si to vysvetliť, je to neuveriteľné. Som šťastný, chcem sa o svoju radosť podeliť s celým svetom," opisuje svoje pocity George. Vdovec v ten večer počúval televíziu a keď bežala reklama, otočil sa doľava, kde mal položenú fotku Sheily, zobral ju do rúk a začal sa s ňou zhovárať tak ako to robí každý večer. "Vtom som sa opäť obrátil smerom na televízor a zrazu som videl. Nechápal som to, myslel som si, že mi asi šibe," povedal.

Doktori si ani po niekoľkých vyšetreniach opätovné navrátenie jeho zraku nevedia vysvetliť. Danou chorobou trpel aj Hudspethov otec a sestra. Teraz sa George sústredí na jediné - nájsť niekoho, s kým sa môže podeliť o svoju lásku, ktorej má vraj na rozdávanie. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu