Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opustil ženu, o pár mesiacov vyhrala 21,5 milióna!

Patricia počas osláv v kruhu svojej rodiny Zobraziť galériu (2)
Patricia počas osláv v kruhu svojej rodiny

NEW YORK - Tomu sa hovorí zlé načasovanie! Keď Jamie Eisel minulý rok opustil svoju ženu, každý s ňou súcitil, pretože zostala sama s troma deťmi. Muž však čoskoro svoje rozhodnutie oľutoval, manželka totiž niekoľko mesiacov po jeho odchode vyhrala v lotérii vyše dvadsať miliónov dolárov!

Jamieho žena Patricia (40), ktorá pochádza z Írska, vďačí za všetko šťastnej náhode. Pred Vianocami totiž mala letieť domov na dovolenku, jej let však kvôli nepriazni počasia zrušili.

To, čo sa spočiatku zdalo ako krutá hra osudu, sa neskôr skončilo happy-endom. Počas Vianoc si kúpila tiket v obchode s potravinami a - vyhrala. Podľa vlastných slov chce aj naďalej žiť normálny život a nepodľahnúť nákupnej horúčke, ktorá je typická pre výhercov v lotériach.

Otázkou teraz zostáva, či si bude z výhry uplatňovať nejaký podiel jej manžel. Pár, ktorý má spolu troch synov, sa rozišiel približne pred polrokom. Aj po rozchode však zostali dobrými priateľmi. Jamie sa presťahoval len kúsok od nich, aby mohol byť v každodennom kontakte so svojimi deťmi. Ktovie, či ich priateľstvo neohrozí túžba po peniazoch.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu