Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Frajera načapala v metre s inou a strhlo sa peklo!

Priateľka útočila, mladík väčšinou mlčal
Priateľka útočila, mladík väčšinou mlčal

SINGAPUR/BRATISLAVA - Toto by nechcel zažiť nikto! Mladá žena v Singapure načapala počas Dňa zamilovaných svojho priateľa s inou ženou. Na verejnosti sa strhla prudká výmena názorov, pri ktorej nechýbali ani nadávky, buchnáty, slzy a plač.

Dvojica zjavne nečakala, že ju mladíkova priateľka stretne v metre počas čakania na lístok. Video ukazuje, ako sa dievča snaží od priateľa dozvedieť, kto to je s ním, ten však zaryto mlčí. Otázky na ženinu identitu sa stále stupňujú, ale muž zjavne stratil reč. Preto preberá iniciatívu práve žena po jeho boku, ktorá sa tvári nechápavo a pýta sa, o čo tu ide. Priateľka zatiaľ mladíka zahrnie výčitkami, prečo je s inou ženou na Valentína, hoci jej tvrdil, že pracuje nadčas.

Žena hrá úlohu nechápavej veľmi dobre a stále nevie, v čom je vlastne problém. Ten zjavne pochopili už všetci prizerajúci sa, len dvojici to akosi nedochádza. Keď sa mladík chytí priateľky, vyštekne na neho, nech sa jej nedotýka. Hra na hlúpych už priateľke lezie hore krkom, stratí nervy a povie žene, nech "drží hubu". Stále však neprestáva priateľa bombardovať otázkami o ženinej identite. Keď priateľovi vezme fľašu z ruky, strčí do nej. Dvojica využije príležitosť a prekernú situáciu rieši odchodom. Priateľka sa už zmôže len na nahnevané "f**k you, bitch", čo jej doteraz mĺkvy priateľ rovnako oplatí.

Hoci po vzhliadnutí videa bolo väčšine užívateľov na internete dievčaťa ľúto, ozývajú sa aj názory, že je to iba divadielko. K tomu mnohých vedie aj veľmi zlá angličtina všetkých aktérov.

 

 



Podviedol ju na Valentína


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu