Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Speváčka Mista z Eurovízie bola online: Nafotí akty?

Mista na online rozhovore v topkách. Zobraziť galériu (4)
Mista na online rozhovore v topkách.

BRATISLAVA – Mladá speváčka Soňa Šimorová alias Mista sa narodila 19.januára 1987 v Bratislave. Je vydatá. Za manžela má hudobného producenta Stana Šimora.

Hrá na husle a klavír od útleho detstva. Absolvovala Bratislavské Konzervatórium, kde spolu so spolužiakmi založila kapelu a začala sa autorsky realizovať. Od roku 2006 študuje na VŠMU.

V roku 2008 hosťovala ako vokalistka na Elan Tour. Koncert v New Yorkskej Carnegie Hall bol pre ňu nezabudnuteľným zážitkom, kde mala možnosť si spolu so skupinou Elán zahrať a zaspievať.

Na svojom konte má dva nahraté single. Jej prvá sólová skladba je Emotions, na ktorej sa podieľala autorsky - zložila hudbu a text. Túto pieseň spieva aj v Eurovision Song Contest.

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!

Rozhovor

13:30:05 - otázka od: Milan Ďakujem za podpiskartu a venovanie. Veľa ďalších úspechov v kariére! dakujem...som rada ze podpiskarta dorazila a potesila..

13:30:05 - otázka od: wevusqua Ahoj Mista ! prosim ta uz si nedavaj kucery perpac ale podla mna ti viac svedsia rovne vlasy, a ake je tvoje prave meno ? dakujem za nazor...na najblizsie kolo budem mat rovne vlasy a aj farba bude trosku zmenena..

13:30:05 - otázka od: kaaaaatkaaaa Ahoj SONI...NECHCEM sA tA pytat nic iba Ti chcem napisat takymto sposobom, ze som ti posielala hlasy a si moja favoritka, velmi sa mi pacil vykon aky si predviedla...drzim Ti palce...si jedna s mala ktora ma na to aby si zaujala aj niekde inde ako na sLOVENSKU, DRZIM PALCE , KATKA dakujem Katka :-)

13:30:05 - otázka od: Michaela ahooj.... "MISTA" takto ma volali ked som bola malá že Mista..... Pekná prezývka :-) :-) :-) :-) si jedna z mojich favoritiek =D =D =D =D to je mile..dakujem

13:30:05 - otázka od: Kika prečo si si dala meno MiSta? MISTA je skratka pre slovo multiinstrumentalista/co ma dokonale vystihuje

13:30:05 - otázka od: Diana Ahoj... ja len, že veľa šťastia v eurovízií a tá tvoja pesnička je prekrásna... vydarila sa ti si veľmi šikovná... text tej pesničky je mi veľmi blízky.. vystihla si to dobre... držím palce a dúfam, že postúpiš =) bola by to dobrá reprezentácia na svetovom finále eurovision song contest =)snáď ešte o tebe budeme počuť.. lebo si myslím, že máš talent :-) pekný deň a veľa úspechov =) dakujem,taketo mile slova vzdy potesia....text som pisala z vlastnej skusenosti.som rada ze sa dostal blizko k ludom...vzdy tvorim tak ako to citim..

13:30:05 - otázka od: THE ROCK Si šteklivá na chodidlách? nie som

13:30:05 - otázka od: OGGY Máš rada masáže? mam,hlavne po dlhom cviceni na husliach,pri ktorom mam zatazenu chrbticu..

13:30:05 - otázka od: Pipo Máš radšej ponožky a tenisky alebo plážové žapky a bosé nohy? bose nohy...

13:30:05 - otázka od: Peter Plánuješ aj herectvo? herectvo neplanujem..nie je to pre mna druh umenia v ktorom by som sa nasla,som na to myslim si az prilis placha...svoju energiu orientujem len na hudbu

13:31:59 - otázka od: Paloma Čo očakávaš od Eurovízie? na Eurovizii chcem predstavit hlavne svoju tvorbu,kedze nie vzdy je pre interpreta a skladatela dost moznosti kde sa moze predstavit.

13:33:14 - otázka od: Zuzana Ahoj Soni kto ťa v hudbe inšpiruje? V hudbe ma inspiruje hlavne Alicia Keys..okrem spevu je aj vynikajuca hudobnicka.. a potom Norah Jones s jej silnym citom pre hudbu..

13:35:05 - otázka od: Otec Stanislav Aké máš plány do budúcnosti? V buducnosti by som chcela hlavne co najviac hrat a spievat...v blizkej buducnosti pripravujem cisto instrumentalny projekt s orchestrom..chcela by som ho prezentovat na jesen 2010.. a taktiez nahravam vokalny album zlozeny z mojich autorskych skladieb.

13:36:27 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? velmi rada sa pozeram na krasokorculovanie..aktivne nesportujem pretoze hram na husliach a pri namahe ruk mi z prstov odchadza jemna motorika..

13:37:20 - otázka od: Karci22211 Koho tipuješ za víťaza Eurovízie? hmm....mam par tipov a par piesni ktore sa mi skutocne pacia...ale to si zatial necham pre seba :-)

13:39:34 - otázka od: Tajný ctiteľ Aký typ muža sa ti páči? Muz, ktory ma osobnost a prirodzeny respekt,ale zaroven aj dusu..

13:39:55 - otázka od: Jana Ahoj držím pršteky dakujem:-)

13:41:02 - otázka od: Jakub akú rada počúvaš hudbu? Novy album Alicie Keys je momentalne mojim favoritom...Mariah Carey mam tiez velmi rada

13:41:08 - otázka od: Roman Štadler Si kočka máš pekné oči dakujem

13:42:21 - otázka od: Peter Ahoj Soňa, si velmi pekna a chcem sa ta opytat, ze ci ukazes v Eurovizii aj svoje nohy, myslim prsty na nohach a chodidla, urcite ich mas pekne. Aspon jeden zaber, nech sa je na co pozerat. Na nakrucani mas silonky na nohach? dakujem..v semifinalovom kole budem mat dlhe saty,sedi to k atmosfere skladby...

13:43:07 - otázka od: Miro Ahooj ,velmi sa mi lubis a aj tvoja skladba , si slobodna ? nedame dakedy stretko ? :) dakujem,som rada ked sa moja tvorba paci ludom...

13:43:28 - otázka od: FERO Prečo sa skladba Emotions nehrá v rádiách ako iné súťažné piesne ? Na tuto otazku by som aj ja rada dostala odpoved

13:44:00 - otázka od: FERO Prečo sa skladba Emotions nehrá v rádiách ako iné súťažné piesne ? Na tuto otazku by som aj ja rada dostala odpoved

13:46:47 - otázka od: Renka Ahoj! Tvoja piesen mi nápadne pripomína ABBU/Madona-proste z každej piesne kúsok...Tým som nepovedala,že si ju neodspievala, že si ju neodspievala dobre!!!!! len ma mrzí, že tak dobrá speváčka ide touto cestou! To fakt neviete vymyslieť niečo,čo bude len tvoje??? Ja som tvoju piesen fakt počula prvý x, ale keď ju hned viem spievat s tebou a žiadny ton ma neprekvapí...je to smutné! Máš na viac-tak prečo??? hmmm...ABBA a Madonna nie je vobec moja salka kavy tak ma prekvapuje ze si v nej nasla podobnosti.... sto ludi,sto chuti....ale dakujem ze mi veris:-)

13:47:44 - otázka od: katarina ahoj mista, kto ta pride podporit na semifinalove kolo?drzim palce! Dakujem...Na semifinalove kolo pridu moje priatelky z detstva a tiez par znamych...

13:48:31 - otázka od: michal ahoj Soňa .. vezmes si ma, :)))))))) Len ci ty by si si vzal mna :-)

13:50:47 - otázka od: Jaro Cau ako sa vola tvoja kapela Malo kedy hravam s kapelou....ked je vacsi koncert alebo akcia vystupujem s tanecnickami z JAD AD,pripadne s vokalistkami....ale do buducna sa hraniu s kapelou pripadne s orchestrom vobec nebranim...

13:51:31 - otázka od: Zuzana Ahoj Mista!Mám toľko rokov ako ty a dosť ma prekvapilo,že si vydatá.Zaujíma ma ako dlho si už pod čepcom?Inak,v Eurovízii ti držím palce,tvoju pieseň dosť často počúvam. dakuje,som rada ze sa piesen paci..

13:52:44 - otázka od: Ivan Ahoj Sonicka, tu je Ivan. Pamatas si ked sme boli spolu s Matou, Miskom a Branom v Prahe??? Ako sa ti dari?? Dlho sme sa nevideli ;) Jeej ahoj,samozrejme si pamatam...mam sa fajn a posielam vela pozdravov.

13:53:41 - otázka od: kuklacik vraj sa poznate s huslistom Mira Jarosa, miro a ty ste nasi favoriti. drzte sa!! pozdravuj ich, prosim! Ano,boli sme spoluziaci na Konzervatoriu v Bratislave...je to sikovny a fajn chalan..

13:54:51 - otázka od: sabinalowe Ahoj preco si sa tak skoro vydavala? Si stastne vydata? Manzel poslucha?:) vydata som velmi stastne :-)

13:57:33 - otázka od: lucia mala si super speváčky - prečo si nikde neuviedla ich mená ani harfisky - bojíš sa konkurencie ? - hvílami spievali lepšie ako ty... moj názor - inak pesnička pekná. fakt dakujem...dievcata bohuzial nemohli byt so mnou v dokrutke,pretoze mali inu pracu v tom case ked sa dokrutka natacala...su to velmi sikovne baby a nechavam sa aj od nich inspirovat.. o harfistke sa mozes dozvediet viac na stranke www.harfistka.sk

13:58:29 - otázka od: Lenka Pesnicka dobra, ale myslim, ze tvoj spev tam dost zachranuju vokalistky, obcas spievas dost falosne.... popracuj na speve a bolo by to este lepsie. Vela uspechov prajem Pracovat na sebe este vela budem,dakujem...:-)

14:01:21 - otázka od: katka Ahoj Mista, eurovizna pesnicka je skvela, chcem sa spytat, ci ti ludia hovoria, ze anglicky refren je tak trosku kopia niecoho...aj ked, mne to neprekaza. prajem vela stastia v semifinalovom kole Uprimne mi to zatial povedali dvaja ludia...piesen je zaregistrovana v SOZA orchrannom zvaze autorov kde je zapisana ako moja autorska...snad viac k tejto teme netreba hovorit:-)

14:02:29 - otázka od: Lenka Ahojky:))) aky je tvoj najoblúbenejsi parfém??? ináč prajem ti vela úspechov v kariére nech sa ti darí dakuje pekne....zboznujem parfem Burberies

14:02:58 - otázka od: lucka myslela som že odpovedáš na všetky otázky. :( mozno som na nejaku zabudla..posli este raz a odpoviem

14:03:51 - otázka od: nina Ahoj Mista , chcem ti vyjadriť uznanie , tá pesnička je úžasná . Každý máme tie svoje emócie a verím, že veľa ľudí si prežíva svoje zlé dni. Držím palec nech sa tvoj život uberá tým správnym a šťastným smerom dakujem pekne...aj tebe prajem vsetko dobre..

14:06:26 - otázka od: instalater Ahoj Mista ! Preco Mista, co to znamena ? A o com je text Emotions ? dakujem, vela uspechov prajem. Mista je skratka slova multiinstrumentalista..tento nazov ma celkom vystihuje...text Emotions je v slovenskych slohach vypovedou cloveka ktory siahol na dno svojich moznosti a anglicky refren je zas odpovedou osudu a podanim pomocnej ruky s vysvetlenim ze nikdy netreba stracat nadej..vzdy pride lepsie obdobie v zivote..

14:07:30 - otázka od: rocky Ahoj Mista,ako myslíš že skončíš na eurovízií. To naozaj vobec netusim a ani sa neodvazujem na to mysliet aby som potom nebola sklamana...beriem veci tak ako pridu..

14:08:12 - otázka od: hnedoocko Ahoj, vela uspechov prajem a chcem vediet ci mas rada vtipy o blondinach... Ano :-) velmi rada sa zasmejem na dobrych vtipoch o blondinkach ..

14:10:36 - otázka od: falcaoooooooooooooooooo Ahoj, vyzeras ako tak, ale ta pesnicka s ktorou si vyhrala bola fakt katastrofalna. Ty sa nepocujes ? Alebo staci ked napises pravdu kto za tebou stoji a kdo ta tlaci. Nic v zlom, ale venuj sa niecomu inemu. Tvoj fanusik. Cmuk. dakujem za nazor,vazim si kazdy jeden...hlavne ked je to konstruktivna kritika:-)... hudbe sa venujem aktivne od 6rokov a vzdy sa mi najviac vyplatilo ked som si za sebou a za svojou tvorbou stala sama..:-)

14:12:52 - otázka od: multiinstrumentalista na kolkych nastrojoch teda dokazes hrat ? dokazes hrat aj na tri naraz ? sucasne na viac nastrojov skutocne hrat nedokazem kedze nemam viac ruk ako dve:-) mam vystudovane husle a klavir..zahrat dokazem taktiez na viole a dlhsi cas som sa aktivne venovala aj hre na bicich ale s tym som musela skoncit kedze to moje jemne zapastie z husli nevydrzalo

14:14:39 - otázka od: Jano Cauko, mas velmi peknu pesnicku a dobre si to zvladla, si sympaticka spevacka a myslim, ze by si mohla reprezentovat nasu krajinu, ale co v pripade, ak divaci a porota rozhodne inac, komu by si v tomto pripade najviac dopriala cestu do Osla ? Nech sa Ti dari ! dakujem za priazen....doprajem to kazdej piesni ktora bude kvalitna a bude sa ludom pacit..aj keby to nebola ta moja...

14:21:38 - otázka od: pepe Naozaj si myslis ze mas na to aby si isla reprezentovat Slovensko na Euroviziu? Myslis ze na to staci aby ta tlacil tvoj manzel ? :-) taketo otazky ma vzdy jemne rozosmeju..mozes si pozriet na mojej stranke biografiu a zistis ze som sa velmi aktivne venovala hudbe a svojej praci davno predtym ako som stretla mojho manzela..a ani ked som vyhrala svoju prvu celoslovensku huslovu sutaz v 9 rokoch,ani vtedy som mojho manzela este nepoznala.mimochodom manzelmi sme od oktobra 2009:-) dal mi vela svojich odbornych skusenosti vdaka ktorym som sa mohla naucit viac,ale inak som v zivote nic nedostala zadarmo a vsetko som si musela tvrdo odpracovat,aj ked sa ine deti hravali s kamaratmi a ja som doma cele hodiny cvicila...ale dakujem za nazor:-)

14:22:39 - otázka od: Peter Ako sa ti páčil výkon Kristíny a čo hovoríš na jej trošku viac falošný spev? Kristinu nepoznam osobne ale zda sa mi to byt velmi sympaticka baba...na podiu nie su vzdy idealne odposluchy,preto to moze aj tym najskusenejsim spevakom obcas ujst..

14:23:46 - otázka od: kamila ahoj mista mas velmi dobru pesnicku mno vlastne velmi dobre spievas ......... a inak ake je tvoje vlastne meno??? dakujem :-)...moje meno je Sona Simorova

14:25:25 - otázka od: marienka ahoj Mista, aky mas pocit ked pri vystupeni zaspievas falosne? nie vzdy su dobre odposluchy na podiu...vacsinou to zistim ked si spatne pozriem nahravku z vystupenia a snazim sa chyby pri dalsom vystupeni odstranit..

14:26:07 - otázka od: R.E.D. E.A.G.L.E. Ahoj! Si môj typ, si zadaná, svadba by bola v Las Vegas! Tak to voláme u nás v Žabokrekoch v krčme. Presne takúto peknú babenku som raz videl v MHD, ale nikdy som ju neoslovil, pretože mám malé sebavedomie a som plešatý. Som však rád, že súťažíš v Eurovízií! Dokonca som aj uštrikoval nový sveter s tvojou podobou svojmu kamarátovi. Som do teba PAF! :)) S láskou RED. Dakujem za priazen RED :-)

14:26:18 - otázka od: Sara Držím ti palce,Emotions je krásna balada a má šancu uspieť. dakujem :-)

14:27:08 - otázka od: ahooj bolaa si SuPeeeeeeeeeeeeeeR :D dakujem,som rada ze sa pacilo...to je pre skladatela velke zadostucinenie..

14:28:36 - otázka od: lucia hrala si na súťaži na husle na živo? ostatná hudba bola na živo? Pravidla Eurovizie nedovoluje aby isli nastroje a hudba nazivo..je tam vela sutaziacich a bolo by to narocne na ozvucovanie...ale na svojich koncertoch hram vzdy nazivo..momentalne pripravujem jednu novu virtuoznu huslovu vec,tak dufam ze sa bude pacit...

14:29:03 - otázka od: el fenomeno ...páčiš sa mi :D máš chlapa? GL and HF :) dakujem :-) mam blizkeho cloveka

14:31:12 - otázka od: EWELINA AHOJ NEPOZNAM TA,ALE NEMAM RADA SPEVAKOV,AKO NAPR PAPA JAM AK TO POZNAS ONI BOLI MINULE NA EUROSONGU..TAKE SKUPINKY PRIAM NEZNASAM...A TY ODKIAL SI? A CO OCAKAVAS OD EUROSONGU? Ja som sa narodila v Bratislave ale rodicov a brata mam z vychodu..takze som tak pol na pol...od eurosongu nechcem nic ocakat..chcem hlavne predstavit seba a svoju tvorbu a priniest ludom radost v podobe mojich piesni... a ak sa piesen zapaci, a podari sa jej uspiet budem o to radsej..

14:33:57 - otázka od: marosi hrozne sa mi podoba refren Emotions na Lauryn Hill-Can't take my eyes off you, nemozem si pomoct, hned som si zacal spievat, aj ked som pesnicku pocul prvykrat :-)to je zaujimave..par ludi mi povedalo ze sa im Emotions na nieco podoba ale nikdy to nebola ta ista piesen...ci uz to bola ABBA,Madonna,Laurin Hill...nuz hlavne ze v ludoch vzbudi Emociu ..

14:36:13 - otázka od: tomas AHOJ MISTA!SOM TVOJ FANUSIK A POSIELAL SOM TI VELA SMS LEBO SI MA UPUTALA SVOJIM HLASOM DRZIM PALCE V DALSEJ KARIERE SI SUPER. KDE SI MOZEM KUPIT TVOJE CD. Dakujem pekne..na svojom debutovom Cd horlivo pracujem..na pultoch by malo byt koncom leta..2010 ale par mojich novych songov aj ringtone piesne Emotions si mozes bezplatne stiahnut na mojej stranke www.mista.sk

14:36:53 - otázka od: Lulu ahoj Mista, chcela by som Ti povedat, ze ta pesnicka Emotions je prekrasna, uz ju mam ako zvonenie.. mas ozaj velky talent a dufam, ze vytvoris este vela takychto uzasnych pesniciek.. samozrejme drzim palce na eurovizii a dufam, ze sa na Teba mozeme niekedy tesit aj my Kosicania. vsetko dobre, s pozdravom Lulu Dakujem krasne:-) na vychod urcite planujem prist..

14:37:05 - otázka od: asty ahoj,,tesis sa na Leto? velmi

14:37:53 - otázka od: Lubo Takýchto akože speváčok je na tomto ubohom slovensku habadej!Trapošina dik za nazor...

14:39:13 - otázka od: Laki si priemerne podpriemerna spevacka ktorej jedina sanca sa dostat do televizie je sutaz Eurovizia !! ... aky mas na to nazor ?? dakujem za odpoved maj sa k teme preco som sa prihlasila do eurovizie som sa vyjadrovala uz vyssie...inak dik za tvoj nazor..hlavne ze nie som aj podpriemerna huslistka a klaviristka:-) pa

14:40:16 - otázka od: miq Keby si nemohla spievať ....co by si robila??? hrala na husle,klavir,skladala hudbu a texty,pisala scenare...co najdlhsie kym mi to bude zivotom umoznene...

14:40:37 - otázka od: Erika A čo Golden storm? Ešte funguje? bohuzial nemam o goldenstorm ziadne cerstve informacie..

14:43:30 - otázka od: adulka prcek awojky Soni tak som ti prisla napisať aj sem ako sa ti to tu paci na topkach? aký si mala dnes dnicek? dufam ze nie taky vycerpavajuci ako vcera,uz sa na teba tesím Ahoj Adulka..je tu fajn,vela milych ludi.,dakujem ze si ma prisla pozriet...dnes mam prijemny den..vidime sa vecer.tesim sa.:-)

14:43:56 - otázka od: mmmm ahoj,aku nosiš najradšej spodnu bielizen musim mat aj nejake tajomstva:-)

14:48:23 - otázka od: MIREC Ahoj Mista, si príjemným spestrením Eurovízie, tvoje vystúpenie ma zaujalo a aj keď to na Oslo nieje, dúfam,že do SK finále pôjdeš, chcem sa spýatť v akom vzťahu si so Stanom Šimorom, producentom a čiti pomáhal s piesňou Emotions? Stano je od oktobra 2009 mojim manzelom...dal mi vela svojich pracovnych skusenosti a cennych rad ale bohuzial on sa pohybuje v uplne inom style hudby ako ja a hlavne pracuje pre cesky trh takze nemame ani tolko casu na seba aby sme mohli vsetko spolu konzultovat....na nejakom fore som sa dokonca dozvedela ze moj manzel je reziserom celej eurovizie..tak som sa nad tym pousmiala a chcela by som to uviest na pravu mieru..Reziserom Eurovizie je velmi mily pan a vola sa Tomas Eibner:-)

14:48:43 - otázka od: Didimé Ahoj, ktorú krajinu by si chcela navštíviť? :) Rozhodne tie kde je teplo po cely rok...

14:49:02 - otázka od: tomas nezbeda ako sa ti pacia Jean-Luc Ponty a Nigel Kennedy? bohuzial tieto mena nepoznam..

14:49:48 - otázka od: sisi Mala som dojem ze ta sutaz ma nejaku uroven ale na Slovensku v nej spieva hocikto z ulice. Slovenska televizia chcela dat priestor predstavit sa aj neznamym mladym kapelam....

14:50:09 - otázka od: Peter A budes mat silonky a lodicky? budem mat sandalky na vysokom podpatku

14:51:55 - otázka od: Iva Ahoj Soni, ako je možne,že sme doteraz o tak dobrej skladateľke a inštrumentalistke nepočuli ?Myslím si,že prišiel Tvoj čas.Pesnička je veľmi vhodná reprezentovať Slovensko. Dakujem krasne...clovek musi vela pracovat kym dostane moznost sa ukazat...

14:52:49 - otázka od: sekera Ahoj, nemáš pocit, že je v dnešnej dobe miešanie angličtiny so slovenčinou v jednej pesničke uplne mimo? Pravidla slovenskej Eurovizie dovoluju aby mala skladba anglicky text len v refrenoch..

14:53:56 - otázka od: falcaoooooooooooooooooo Vidim ze odpovedas len na to co sa ti paci a kde ta chvalia. Si dalsia nula "0". hmm....tak to si asi necital cely rozhovor...nuz,kazdy nazor sa ceni..

14:54:34 - otázka od: krista ahoj mista, tu je krista, chcem sa spytat ci budes dalej spievat aj napriek tomu, ak sa tvoja pesnicka dalej neuplatni v eurosongu. vdaka za odpoved spievat a hrat budem urcite,nezavisi to od Eurosongu....hudba je moj zivot

14:55:06 - otázka od: mig Co by si robila keby si nemohla spievat hrat???? mojim snom ked budem starsia, o dost starsia je napisat knihu...

14:55:37 - otázka od: Maja Ahoj, želám ti veľa úspechov v Eurosongu, fandím ti. Môžeš prezradiť koľko si vydatá? Ďakujem a ešte raz veľa šťastia dakujem...vydata som od oktobra 2009..

14:56:16 - otázka od: vinci ahoj aka bola atmosféra na eurosongu? Atmosfera bola super...ja som mala satnu s Petom Bazikom a to je naozaj velmi prorodzeny a mily chalan

14:56:33 - otázka od: profesor kde si chodilla na strednu skolu? na Konzervatorium v Bratislave..

14:57:43 - otázka od: chija ahoj, tie kucery sa ti naozaj moc nehodia, dali ti ich nasilu? obcas sa tvaris tiez tak naivnucko, nebolo by od veci trocha odviazanosti na podiu, aby to malo smrnc.. inac si v poho. pekny den v najblizsom kole uz budem mat vlasy rovne a aj farba bude trosku zmenena...dik za postreh

14:58:09 - otázka od: lucka čakajú nás v semifinále nejaké prekvapenia? minišaty?napr. bude tam jedna mala zmena,dufam ze potesi..saty to ale nie su..

15:00:02 - otázka od: Zuzka Ahoj Mista, co robia Tvoji rodicia? Mas v nich a v manzelovi podporu? Moj otec je pravnik,mama byvala riaditelka v materskej skolke...velmi mi fandia a drzia palce...taktiez moj manzel je mi oporou v tazkych chvilach..

15:01:17 - otázka od: Fero Ahoj, pekna pesnicka, ale jeden usek je dost podobny s jednou znamou piesnou. Je to nahoda? Z mojej strany urcite nahoda..SOZA s tym tiez nemala problem...

15:01:45 - otázka od: multiinstrumentalista A ako ti ide multitasking? Kolko veci dokazes robit naraz ? najskor mi prosim vysvetli vyznam slova :-)

15:02:44 - otázka od: Borsi Ahoj uŽ od dávna spievaš, chodíš sa aj učiť? Ano na hodiny spevu chodim k vynikajucej spevacke a pedagogicke Lucke Luzinskej

15:05:32 - otázka od: julka nagyova Ahoj, ako je mozne, ze uplne neznamu osobu ako si ty podporil narod a nakoniec si bola na prvom mieste? myslis, ze si si ho zasluzila? uprimne.... ja som tomu tiez do poslednej chvile nemohla uverit..ale Eurovizia nie je o znamych tvarach ale o piesnach..ani v Osle interpreta ludia z celej Europy nebudu poznat aj ked je na slovensku velmi znamy..je to o skladbach,nie interpretoch...

15:06:34 - otázka od: julka nagyova preco sa bojis odpovedat na nie prijemne otazky pre teba? kludne odpoviem na akekolvek otazky,aj neprijemne ak budu mat zmysel a nebudu vulgarne.. v rozhovore som odpovedala aj na nie velmi chvalive otazky..

15:07:50 - otázka od: Jozef Nechapem ako si sa dostala do tejto sutaze...nevies spievat a si skareda ako noc! haha :-) dik za nazor....snad aj skaredy ludia mozu dostat sancu ?:-)

15:08:01 - otázka od: mito33 otazku nemam, pesnicka bola fajn, dufam ze postupis do osla, pekne dievca nas urcite posunie dalej a zvyditelni v europe :)) len tak dalej a vela uspechov dakujem krasne

15:09:18 - otázka od: Kaja ahooj, chcela by som sa ťa opýtať či na facebooku je tvoj pravý nick Mista Sk ano..Mista Sk je moj jediny a pravy nick..ak si ludia nie su isty,mozu navstivit moju stranku a cez nu sa dostanu na moj nick ktory je zarucene pravy..

15:11:06 - otázka od: nina ahoj chela by som sa opytat co budes mat oblecene ci nejake krasne vecerne saty a ci ratas ze postupis drzim palce komu z tvojich rivalov v sutazi drzis palce Oblecene budem mat dlhe vecerne saty..myslim ze dlhe saty sa hodia k atmosfere skladby..drzim palce vsetkym ktori maju kvalitne a dobre skladby...a ci ratam ze postupim_ to je vsetko v rukach osudu :-)

15:12:22 - otázka od: julka nagyova ktora spevacky sa ti pozdava z kola, ktore nasleduje v nedelu? viem, povies Kristina, je ich viac? povedz aspon dve, tri, ktora sa ti pozdava? alebo ktorej by si aj dopriala do finale? robo opatovsky ma velmi peknu piesen..

15:12:30 - otázka od: no presne tak Ahoj maš vodičak? ano mam

15:13:13 - otázka od: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bola by si ochotna niekedy nafotit akty?A ak hej za kolko penazi? nafotit akty nikdy...neprijala by som ponuku ani keby bola akokolvek vysoka

15:13:50 - otázka od: Alexa Chcela by som sa Ta spytat, co Ta inspirovalo pri pisani Emotions. Trosku mi pride ako mix stylov, ako poprepajane useky, ktore spolu az tak nesuvisia. Pekny den! inspirovalo ma obdobie z mojej minulosti..dala som do nej svoje emocie a pocity..

15:14:03 - otázka od: Jana Perfektna pesnicka, gratulujem dakujem:-)

15:14:54 - otázka od: Maja ahoooj Sonička :), ako sa máš? inak držím palečky na eurovízi :) dakujeeem

15:14:58 - otázka od: adulka prcek jasne ze som ta prisla omrknuť ale bala som sa ze uz to nestíhnem ale nastastie som to stihla, ale vidim ze tu mas toho dosť do kolkej tu budeš? myslim ze mam zodpovedat este 10 otazok

15:15:27 - otázka od: Martin Prepáčte, ale môj názor je taký, že tá skladba je o ničom a dúfam že nepostúpi...pekný deň. dakujem za postreh,kazdy ma pravo na svoj nazor..pekny den

15:16:13 - otázka od: Sally Ako sa mas si velmy talentovana dakujem,mam sa fajn...skuskove obdobie za mnou,takze opat cas na svoju pracu

15:17:10 - otázka od: kalo Ahoj, čo hovorís na minuloročného víťaza Alexandra Rybaka? ste obaja huslisti takze akýtaký fundovaný názor by tam mohol byt :) 25.02 ma koncert v Prahe....možno by si si ho mohla prist pozriet a nabrat trocha huslovej inšpiracie :) dakujem za odpoved. Alexander Rybak bol mojim velkym favoritom..dik za info,o koncerte som nevedela..urcite sa pojdem pozriet do Prahy.

15:18:12 - otázka od: klara mas nadherny refren v pesnicke, skoda ze cela ta pesnicka sa nenesie v takom style, bola by to bomba a myslim ze nielen u nas dakujem...pravidla slovenskej Eurovizie dovoluju aby bol v anglictine len refren..ale planujem urobit novu verziu v ktorej budu aj slohy v anglictine

15:19:22 - otázka od: kalo Ahoj, čo hovorís na minuloročného víťaza Alexandra Rybaka? ste obaja huslisti takze akýtaký fundovaný názor by tam mohol byt :) 25.02 ma koncert v Prahe....možno by si si ho mohla prist pozriet a nabrat trocha huslovej inšpiracie :) dakujem za odpoved. na tuto otazku som myslim uz odpovedala...ano Alexander je mojim velkym favoritom..dik za info do Prahy sa urcite pridem pozriet..Alexander ma velku charizmu

15:20:14 - otázka od: nina mas surodencov aka je tvoja naj pesnicka co hovoris na Rybaka ake ma podla teba pesnicky Mam brata..ma 34 rokov...moja naj piesen je piesen Try sleeping with a broken heart od Alicii Keys.. a Rybak bol moj minulorocny favorit

15:21:00 - otázka od: field Ahoj sonička prajem ti pekný deň...aké jedlo máš najradšej a aké máš miery? Moje naj jedlo su pirohy,brindzove halusky a francuzske zemiaky...musim sa priznat ze vobec neviem ake mam miery:-)

15:23:21 - otázka od: Dusan Ahoj.Tvoja pesnicka sa mi velmi paci, z tych kol,ktore som videl, urcite najviac. Uz ju mam ako budik v telefone :-). MOja otazocka je, ci ked postupis za Slovensko, bude ta pesnicka v rovnakej verzii ,alebo ju budes spievat celu v Anglictine? Dakujem a drzim palce! Pekny den dakujem ,som rada ze sa piesen paci...skladba musi byt prezentovana presne tak ako bola prezentovana v narodnom kole a pravidla slovenskej eurovizie nedovoluju aby bol text celz v anglictine..ale planujem urobit verziu ktora bude cela v anglictine

15:23:29 - otázka od: ivana v. ahoj soni, silno ti drzim palce :) dakujeeem

15:24:12 - otázka od: petra Ahoj...PORAD...CO vsetko treba robit preto aby si sa dostala do EUROVIZIE...aj kontakty??? Zlozit skladbu,nahrat ju a naspievat a odniest v stanovenom case do podatelne Slovenskej televizie..a potom...len cakat..

15:24:30 - otázka od: Jana Tvoja pieseň a tvoj prejav ma veľmi zaujali, je krása počúvať takúto muziku, držím palce v ďalšej kariére, verím, že bude úspešná. dakujem pekne za mile slova

15:24:40 - otázka od: Ludka Ahoj, ako dlho si vydata? od oktobra 2009

15:24:49 - otázka od: Vlado Ahoj,,,nič v zlom ale tvoja pesnička je o ničom dik za nazor..

15:26:06 - otázka od: Jana Ani sa nepotrebujeme nič pýtať, píšem za našu rodinu a pre Tvoje povzbudenie. U nás dookola hrá Tvoja pieseń - krása: text, hudba, hlas! Po Janke Kirschner opäť niečo nadštandardne kvalitné. dakujem ...som velmi rada ze vam piesen robi radost..pozdravujem k vam domov

15:26:53 - otázka od: kanal mas to rada od zadu a bez lasky? :D pre vsetkych co sa pytali preco mazem niekotre spravy..tak prave na taketo otazky neodpovedam:-)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu